’SympoZIEum’ visuele beperkingen

16 Nov 2017 - 09:30 16 Nov 2017 - 16:30

Gouda - Irishof organiseert het ’SympoZIEum’ over mogelijkheden met visuele beperkingen; een interessant congres voor zowel professionals als voor mensen met een visuele beperking over de behandelingen en mogelijkheden voor volwassenen met deze beperking.

Op het programma van het ‘SympoZIEum’ staan lezingen verzorgd door Irishof en Bartiméus over onder meer doofblindheid en visuele waarnemingsproblemen ten gevolge van niet- aangeboren hersenletsel. Ook worden er workshops gegeven voor professionals over hulpmiddelen en verlichting en voor mensen met een visuele beperking over 3D schilderen
en de Orion Webbox. Het congres wordt afgesloten met luisterliedjes en conferences van kleinkunstenares Charlotte Glorie.
Irishof aan de Middenmolenlaan 266 in Gouda is gespecialiseerd in de zorg voor en begeleiding van mensen met een visuele beperking in Gouda en regio. Bartiméus is de landelijk expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen.

Op donderdag 16 november. Middenmolenplein 266, 2807GV Gouda. Het programma start om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De toegang is gratis. Inschrijving onder vermelding van naam en contactgegevens van de deelnemer en eventuele begeleider via ida.vanvianen@zorgpartners.nl of 06 51 49 64 41 is vanwege het geringe aantal plaatsen wenselijk.