Theater of film

René van Meurs – Ik beloof niks

15 Mrt 2018 - 20:30

Bodegraven - De afgelopen tijd heeft René van Meurs van alles meegemaakt waarover hij jullie vanavond graag vertelt. Het zou een avondje vol mooie verhalen, rake grappen en flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Dat ligt ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen.

 

Lady SingsS The Blues

11 Mrt 2018 - 15:00

Bodegraven - Na de succes voorstellingen ‘Miles!’, ‘Louis!’ en ‘I’m a Soulman’ presenteren ‘The Legends’ o.l.v. trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp een nieuw programma over Billie Holiday en andere diva’s in de glorietijd van de jazz en soul van de vorige eeuw.

 

Vrouw Holland 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

10 Mrt 2018 - 20:30

Bodegraven - In deze voorstelling blikt Vrouw Holland terug. Vocaal ijzersterk zingt ze gevoelige liedjes en speelt ze acts zoals de ‘Tietenpoppenkast’. Want Vrouw Holland is ouder geworden maar geen cent wijzer. Vrouw Holland is ongegeneerd fysiek met ongeremde humor, ironisch koketterend met pijn, verlangens en onzekerheid.

 

Esther Groenenberg – Carole King, A Natural Woman

9 Mrt 2018 - 20:30

Bodegraven - Zangeres Esther Groenenberg is sinds jaar en dag gefascineerd door de muziek en het leven van Carole King. Die fascinatie heeft nu geleid tot een prachtig muzikaal eerbetoon: Carole King – A Natural Woman. Gedurende de jaren zestig schreef King talloze hits voor andere artiesten waaronder A Natural Woman, You’ve got a friend en The Loco-motion.

 

Film – Gifted

7 Mrt 2018 - 20:30

Bodegraven - In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler (Chris Evans) een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary (Mckenna Grace). Frank’s voornemen om

 

 

Film voor hondenliefhebbers in NOVA bioscoop

23 Feb 2018 - 20:00

Bodegraven - De NOVA bioscoop vertoont op 23 februari om 20.00 uur een bijzondere film over het waargebeurde verhaal van de trouwe hond Hachi.

Professor Parker Wilson (Richard Gere) vindt een verlaten hond bij het treinstation.

Opera op het witte doek: L’Elisir d’Amore

1 Mrt 2018 - 20:00

Bodegraven - De naïeve Nemorino denkt een liefdeselixer nodig te hebben om de rijke boerendochter Adina voor zich te winnen – een mooie kans voor de kwakzalver

Theater Sonnevanck/Silbersee/Wij gaan op Berenjacht 4+

1 Mrt 2018 - 14:00

Bodegraven - Een voorstelling over moedig zijn, met zijn allen dwars door de modder en de sneeuwstorm sjouwen, over óvermoedig zijn en samen lekker bang zijn onder de dekens.

The First Ladies

3 Mrt 2018 - 20:15

Bodegraven - The First Ladies bestaat uit drie charmante en sterke dames. Zij brengen herkenbare Easy-Pop, klinkende ballads en jazzy harmonieën, op eigen wijze gearrangeerd. De dames laten u de jaren ’30 in 2018 herbeleven, de tijd waarin The Andrews Sisters bloeiden.

 

Film&Diner in de Chocoladefabriek

9 Mrt 2018 - 18:00

Gouda - De Chocoladefabriek organiseert weer een Film&Diner. Deze editie wordt de film Sprakeloos, naar het boek van Tom Lanoye, gedraaid. De kok van Kruim kookt een speciaal menu, passend bij de film. Laat je verrassen!

 

 

 

Inhoud syndiceren