Workshop - lezing

Familievakantieprogramma Museum Gouda

19 Jul 2018 - 14:00

Gouda - Kom in de zomervakantie naar Museum Gouda en doe mee met de familieworkshops. In het museum hangen prachtige schilderijen met bloemen, maar dat kunnen we zelf ook! Onder begeleiding van een docent maak je met de hele groep de meest fantasierijke bloemen. De workshop is snel, kleurrijk en met de vrolijkste eindresultaten. Vergeet niet om oude kleren aan te trekken!

KUNSTaandenRIJN lanceert inloopatelier

15 Jul 2018 - 23:38

Woerden - KUNSTaandenRIJN lanceert een inloopatelier.  Het atelier, met de naam KUNSTKajuit, is vanaf 15 juli a.s. beschikbaar voor kunstenaars die zelfstandig willen schilderen, boetseren of andere (stofvrije) kunst willen maken.

Walk & Talk

10 Jul 2018 - 09:30

Bodegraven - “Tijdsbesteding als werkzoekende, met kansen, valkuilen en tips?” Hierover gaan we delen met elkaar. Welke kansen, valkuilen en tips zijn er?

 

Musicalklassen in het Evertshuis

5 Jul 2018 - 23:59

Bodegraven - Ben jij de nieuwe Annie of Ciske? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt
toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je vanaf 6 oktober 2018 in het Evertshuis op zaterdagochtend aan het
goede adres!

 

 

 

Monsters tekenen met Pepijn van den Nieuwendijk

7 Jul 2018 - 10:00

Woerden - Beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk geeft een workshop ‘Indigo Monster’ tekenen bij Galerie Van Slagmaat. Als je denkt dat monsters alleen voor kinderen zijn dan heb je het mis, want deze workshop is ook enorm leerzaam voor volwassenen.

 

 

 

Inloop Fibromyalgie patiënten

16 Jun 2018 - 10:00

Gouda - Woensdag 13 juni 2018: Inloop voor hen die met Fibromyalgie klachten te maken hebben. Van 10 – 12 uur in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda, afdeling BLEULAND LOCATIE. Volg Route 88 naar Vergaderzaal Interne.

Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers

26 Jun 2018 - 19:30

Bodegraven - Steeds meer mensen combineren werk met mantelzorgtaken. De zorgtaken zijn voor veel mantelzorgers prima te combineren met hun baan.

Voorlichting Niet-aangeboren Hersenletsel

12 Jun 2018 - 16:15

Gouda - Informatiebijeenkomst over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenoten-contact en vragen stellen. Het is voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben gehad. Recent of langer geleden. Ook familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Voorlichting Psychiatrische/verslavingsproblemen

19 Jun 2018 - 19:30

Gouda - Op dinsdag 19 juni 2018 is er in Gouda een voorlichtingsavond over kinderen die een ouder hebben met psychiatrische en/of verslavingsproblemen. De bijeenkomst start om 19.30 uur aan de Ridder van Catsweg 300 in Gouda. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Lezing Marc de Beyer: the making of

7 Jun 2018 - 20:00

Gouda - Tijdens de tentoonstelling Pieter Pourbus, meester-schilder uit Gouda presenteert Museum Gouda een lezingenprogramma over de kunstenaar en zijn werk. De lezingen starten om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur kunt u de tentoonstelling bezoeken tijdens de exclusieve avondopenstelling. Directeur van Museum Gouda, Marc de Beyer sluit de lezingenreeks af met een bijzonder kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van deze tentoonstelling.
In deze lezing, die op donderdagavond 7 juni is, Met een indrukwekkende hoeveelheid (internationale) bruiklenen, een samenwerking met het Groeningemuseum in Brugge en

Inhoud syndiceren