Nieuws

Theaterproducent Ruud de Graaf en korfballer Jens Verdouw op TV-Bodegraven

Deze week kunt u vanaf zondagavond 19.00 uur op ieder oneven uur op TV-Bodegraven het  interview met Ruud de Graaf, theaterproducent uit Reeuwijk, en een aflevering van Sport Report over korfballer Jens Verdouw bekijken. TV-Bodegraven is o.a. te ontvangen via Ziggo kanaal 42 en Rekam kanaal 68. Kijk voor de overige ontvangstmogelijkheden bij TV/Kabelkrant.

Terrein Speelweek Nieuwerbrug

17-07-2018 Nieuwerbrug - Na diverse overleggen met de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk over een mogelijke oplossing is Floor Boer van Boer BV bereid gevonden om het terrein evenwijdig aan de Gravin Jacobastraat (nieuwbouw) ter beschikking te stellen aan de speelweek. 

 

Koor zoekt zangers!

17-07-2018 Bodegraven - Jongerenkoor St. Willibrordus zoekt nieuwe leden, op dit moment is het een 4 stemmig koor met +/-25 leden. Helaas gaan een aantal Tenoren en Alten het koor verlaten en dreigt het een 2 stemmig koor te worden na de zomerstop. Dus ben jij of ken jij iemand, tussen de 11 en 35 jaar, die ook altijd lekker staat te zingen onder de douche of in de auto, kom vrijblijvend een aantal repetities meezingen.

Jonge mantelzorgers gezocht.

17-07-2018 Bodegraven-Reeuwijk Stichting SAM en 2BeCool zijn op zoek naar jonge mantelzorgers.

Als je opgroeit met een ziek familielid heb je vaak meer huishoudelijke en zorgtaken dan leeftijdgenoten. Woon je in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en heb jij thuis een familielid die veel zorg nodig heeft omdat hij of zij langdurig ziek is en ben je tussen de 10 en 24 jaar oud?

Lidewij van Roon stopt bij Stichting SAM

17-07-2018 Bodegraven/Reeuwijk Lidewij van Roon stopt per 1 oktober i.v.m. een nieuwe baan met haar werkzaamheden voor stichting SAM. In 2011 is Lidewij begonnen als vrijwilligerscoördinator bij, toen nog, Stichting Welzijn Ouderen Bodegraven en Stichting Erkend Talent. Vanaf 2016 is ze bij Stichting SAM aan de slag gegaan als Sociaal Makelaar.
Wie haar gaat vervangen is nog niet bekend.

Inwonersavond Nieuwerbrug goed bezocht

17-07-2018 Nieuwerbrug Ruim honderd Nieuwerbruggers kwamen het Basisplan bekijken voor de herinrichting van de Graaf Florisweg, Bruggemeesterstraat, Hoge Rijndijk en de Korte Waarder.

Het Basisplan, opgesteld samen met het WIN (Werkgroep Innovatie Nieuwerbrug) gaat uit van het behoud van de karakteristieken van Nieuwerbrug.

Kritische vragen aan college over vergunning Elfhoeven B.V.

15-07-2018 Reeuwijk-Brug - Bert Bras heeft afgelopen vrijdag 13 juli samen met zijn kleindochter Floortje de eerste paal geslagen voor het nieuwe hotel en restaurant aan de plas Elfhoeven in Reeuwijk. Dat is te zien op de Facebookpagina van Exploitatiemaatschappij Elfhoeven b.v. Na twee keer het plan te hebben aangepast, is het gelukt om op 6 juli een omgevingsvergunning

Eerste proef met klein huisje project aan de Kromme Kamp in Waarder

15-07-2018 Waarder - "Nee, ik wil geen bekendheid geven aan mijn tiny house project": zegt de webdesigner uit Waarder die druk aan het klussen is in zijn tiny house. "Äls je meer informatie wilt, kijk dan maar op de website Marjolein in het klein, dan kun je zien dat klein wonen een lifestyle is". Het jonge gezinnetje, bestaande uit vader, moeder en een kind, woonde tot voor kort in een blokhut achter een

Politie zoekt omstanders die gewonde man hebben geholpen

14-07-2018 Bodegraven - Omstanders vonden zondagochtend om 4.20 uur een gewonde man van 26 jaar op straat in de Spoorlaan in Bodegraven. Zij belden de ambulance die de man heeft vervoerd naar het ziekenhuis. De politie zoekt informatie over het ongeval en wil graag in contact komen met de omstanders die de man hebben gevonden.

In twee maanden geld ingezameld voor BuurtAED

14-07-2018 Bodegraven - Onder aanwezigheid van ongeveer zestig buurtgenoten is vrijdagavond aan de Noordzijde in Bodegraven de buurtAED gepresenteerd. Op de buitenmuur van het Uitvaarthuis is deze AED voor iedere buurtbewoner beschikbaar. Een delegatie van het plaatselijke Rode Kruis gaf een demonstratie. Het Rode Kruis zorgt ook voor verdere instructies in de vorm van een jaarlijkse cursus.
 

Inhoud syndiceren