Uitzending Gemist

302 Found

Found

The document has moved here.

Volkskerstzangdienst Waarder

26-12-2018 Bodegraven - Ook dit jaar was op de een na laatste zondag voor kerst in de winterwandeling rondje Waarder-Driebruggen met aansluitend winterse soep als opwarmertje en de Volkskerstzangdienst met medewerking van de muziekvereniging OBK Driebruggen en de voorganger mevrouw Gretha Bregman.

Met dank aan Jacco Hagoord voor het maken van de opname. 

Kerstconcert Vivance Reeuwijk

26-12-2018 Bodegraven - Op 16 december organiseerde Gemengd koor Vivance uit Reeuwijk haar traditionele Kerstsamenzang onder de titel "Op weg naar Kerst" in de Petrus en Paulus kerk in Reeuwijk-Dorp. De kerstsamenzang stond onder leiding van dirigent Jos Mans en het koor werd begeleid door Edwin Vooijs op piano en Ronald Otto op Trompet.

In memoriam uitzending : Dirk Jan Warnaar

Zaterdag 17 februari 2018 heeft programmamaker Leo Dijkmans in een rechtstreeks uitzending bij RTV Bodegraven een in memoriam gemaakt in verband met het overlijden van Dirk Jan Warnaar.

 

 

Kerstconcert gemist 2017

 Kerstconcert gemist? of wil je hem nog een keer horen? Hier kan dat.

 

 

 

 

De beginjaren van de jazz (Audio)

15-10-2017 Bodegraven-Reeuwijk - Vanwege de maand van de geschiedenis, was er op 11 oktober een live uitzending vanuit het Evertshuis over de geschiedenis van de Jazz.

De jazz ontwikkelde zich spectaculair vanaf de jaren twintig tot ongeveer 1945. Musici uit die tijd brachten met vallen en opstaan een geheel nieuw type muziek tot stand. 

In De Kern Bodegraven januari 2017 (geluidsfragmenten)

30-01-2017 Bodegraven - Afgelopen vrijdag werd het radioprogramma "Ïn de Kern" uitgezonden vanuit het Huis van Alles in de Vromade in Bodegraven. Met deze uitzending werd de roadshow langs de Huizen van Alles afgesloten. De gasten waren wethouder Laura Leijendekkers, kunstschilder Harmen Kooistra, namens de muziekscholen Bodegraven-Reeuwijk Hen van Dijk, schrijver en blogger Ronald van Assen, namens het Huis van Alles Bas Immerzeel,

Uitzending gemist : Nieuwjaarsreceptie 2017

De live uitzending van de nieuwjaarsreceptie 2017 van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunt u hier terugluisteren.

 

 

Kerstuitzending gemist?

Een van onze Kerstuitzendingen gemist? Hier kan je ze terugluisteren of kijken.

 

 

 

 
  
 

In De Kern Driebruggen november 2016 (geluidsfragmenten)

29-11-2016 Driebruggen - Het radioprogramma 'Ín de Kern' is vrijdag 25 november  live uitgezonden vanuit Custwijc in Driebruggen. Te gast waren: wethouder Dirk-Jan Knol, Gerrit de Koning van wijkteam Driebruggen, Laurens van Wijk van SDWA en Gerard van den Heuvel van de Oranjevereniging, Anja Bout van De Breiwinkel en Huis van Alles, volleybalster Marcella de Wit en Ed Roelofs van OBK.

In de kern Reeuwijk Brug (geluidsfragmenten)

31-10-2016 Bodegraven-Reeuwijk - Het radioprogramma 'Ín de kern" werd afgelopen vrijdag live uitgezonden op Radio Bodegraven vanuit De Ark in Reeuwijk-Brug.Het programma wordt woensdag 2 november vanaf 20.00 uur herhaald. Te gast waren  Robin van Galen, Sandra van Grieken, Bert Kwast, Sjef Vervoort en Sia van den Heuvel. Wethouder Leijendekkers moest tot haar spijt afzeggen omdat ze verkouden was. De interviews zijn hier terug te luisteren.