Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

Zangers/zangeressen gezocht voor kerstkoor DSS

23 Sep 2019 - 12:00

Aarlanderveen - Op zaterdag 21 december om 20.00 uur geeft Fanfareorkest DSS een bijzonder kerstconcert in de RK Petrus & Pauluskerk. Maar dat doen we niet alleen, dus zijn ze op zoek naar zangers/zangeressen! Naast de muziek van DSS willen ze graag een vrijwilligerskoor samenstellen van minimaal 40 personen, om samen een fantastisch optreden neer te zetten en er samen een bijzondere avond van te maken.

Introductieavond 'Samen Sterk'

23 Sep 2019 - 23:00

Bodegraven - Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld wordt aan iemand die een maatje wil. Mogelijk ga je wekelijks een uurtje langs, sommige mensen vinden 1x per twee weken of een maandelijkse afspraak voldoende. Je helpt iemand de draad weer op te pakken en samen (nieuwe) dingen te gaan ondernemen. Je staat als maatje naast de ander, met als uitgangspunt dat jullie allebei plezier beleven aan het contact.

Expositie Galerie Alphen Art

24 Sep 2019 - 12:00

Alphen a/d Rijn - Van vrijdag 20 september t/m donderdag 24 oktober biedt Galerie Alphen Art in De Aarhof ruimte aan een nieuwe expositie van acht heel diverse kunstenaars. De expositie opent 20 september om 19.00 uur.

 

Voorlichtingsavond over burn-out

24 Sep 2019 - 19:30

Gouda - Een burn-out komt steeds vaker voor. Een op de zeven werknemers heeft last van burn-out klachten. Helaas wordt het vaak nog onderschat dat mensen met een burn-out totale lichamelijke en geestelijke uitputting ervaren. Het kan maanden en soms zelfs jaren duren voordat iemand hiervan herstelt.

Plastic Soep van groot tot klein

24 Sep 2019 - 20:00

Alphen a/d Rijn - IVN Alphen aan den Rijn organiseert een presentatie over het actuele onderwerp Plastic Soep. Over deze onderwerpen, de oorzaken én oplossingen, houdt Roel Opbroek een presentatie Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor de vervuiling van de zee door plastic afval. Dat is ook noodzaak want de gevolgen kunnen we nauwelijks overzien en het probleem groeit nog steeds.

Walking Football

25 Sep 2019 - 09:30

Bodegraven - Op woensdag 25 september vindt de officiële aftrap plaats van Walking Football Bodegraven-Reeuwijk. Je hoeft geen lid of oud-voetballer te zijn om deel te kunnen nemen. Trek gemakkelijke kleding en schoeisel aan (voetbal, hockey of gymschoenen) en kom vrijblijvend meetrainen. Je bent van harte welkom op het sportcomplex van VV Bodegraven aan de Groene Zoom 2 in Bodegraven.

 

Expositie Hoek29

25 Sep 2019 - 11:00

Bodegraven - Vanaf heden te zien in Hoek29 een boeiende expositie met drie gastexposanten.  Exposanten, Ger Bonninga, mathematische composities. Lucia Delmiche met uiteenlopende materialen. Lottie de Bruijn, vrouwenbeelden

Fietsroute Oude Hollandse Waterlinie

25 Sep 2019 - 12:00

Bodegraven - Vanaf 13 september is een gloednieuwe meerdaagse fietsroute langs de Oude Hollandse Waterlinie geopend. Via Gorinchem, Schoonhoven en Nieuwkoop naar Muiden. Onderweg komt u langs schansen, forten en inundatiegebieden, evenals gezellige vestingstadjes als Woudrichem en Nieuwpoort.

Bravo - DJ Workshop

25 Sep 2019 - 14:30

Bodegraven - Al jaren organiseren de jongerenwerkers zo nu een dan een DJ Workshop (DJ-en vinden een aantal jongerenwerkers namelijk zelf stiekem erg leuk en dat doen ze al jaren). Zo maken kinderen kennis met DJ-en. Want hoe mix je die ene plaat nou door in die andere? Hoe kies je de muziek uit die je gaat draaien? Hoe zorg je ervoor dat er weinig stiltes vallen? Hoe zet je zo’n cool effect aan? Dat kun je leren tijdens de DJ Workshops.

Nationale Sportweek 'Vitaliteitsdag'

25 Sep 2019 - 15:00

Bodegraven  Laat je helpen door verschillende fysio’s, huisartsen, welzijnscoaches en buurtsportcoaches tussen 15:00 – 18:00 uur. Geen drempels, meer inzicht!