Agenda

Door op volgende te klikken onderaan deze pagina, kunt u nog veel meer agendaberichten zien.

Vriendendienst - 'Waar ben je?'

17 Nov 2019 - 10:00

Bodegraven - Het thema 'Waar ben je?' wordt met twee aansprekende en prikkelende dansen ondersteund. Elza Postma van Salvation Dance Center zal dit samen met drie danseressen vormgeven en Gerrit Lolkema zal spreken over het thema.

Sunday Half Hour, kerkdienst van een half uurtje

17 Nov 2019 - 11:30

Bodegraven - De jongerendienstcommissie van de Emmaüsgemeente organiseert weer een Sunday Half Hour: een korte, laagdrempelige dienst. We hopen dat ook jij de gelegenheid hebt om een momentje voor God vrij te maken.

 

Concert Arte Duo

17 Nov 2019 - 14:00

Alphen a/d Rijn - Het Arte Duo (Aubrey Snell, saxofoon en Lineke Lever, piano) is een van de meest toonaangevende piano- en saxofoonduo’s van dit moment. Het bestaat al 18 jaar en volgde masterclasses bij Arno Bornkamp, Jörgen Petterson en Ralph van Raat. Het Arte Duo speelde in het Concertgebouw, Muziekcentrum Vredenburg en het Muziekgebouw aan ’t IJ.

 

 

 

Rouwcafé

17 Nov 2019 - 15:00

Gouda - De Stichting Boek en Troost organiseert een Rouwcafé. Verdriet en troost horen bij elkaar. Je kunt je verdriet niet zomaar wegduwen. Je hebt behoefte om te huilen, te weeklagen en te schreeuwen.

 

 

Impact

17 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Impact Bodegraven organiseert een dienst in de Salvatorkerk te Bodegraven. De spreker is deze avond Johannes Zwart en het thema van de dienst Gebed.

Op 17 november 2019. Aanvang 20.00 uur. Salvatorkerk, Vrije Nesse 11, Bodegraven. Ga eens een keer kijken of dit ook voor jou iets is. Iedereen is welkom.

Inlopen tijdens ontmoetingsochtend verder na verlies

18 Nov 2019 - 10:00

Woerden - Op maandagochtend 18 november van 10.00 tot 12.00 uur is in Inloophuis ‘Leven met kanker’ de maandelijkse Inloop ontmoetingsochtend verder na verlies. Deze ochtend op iedere derde maandag van de maand is bedoeld voor iedereen die verder leeft na verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook.

 

Alzheimer Café

18 Nov 2019 - 19:15

Reeuwijk - Ze gaan praten over de rol van casemanager bij het proces van dementie. Wat is een casemanager dementie en wat doet hij of zij? Wat kan deze persoon betekenen voor degene met dementie en voor de mantelzorger? De spreker van deze avond is Corinne Agterhof, die werkzaam is bij “Tandem”, een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in casemanagement.

Voorlichtingsavond Psychose

18 Nov 2019 - 19:30

Alphen a/d Rijn - Tijdens de voorlichtingsavond deelt een ervaringsdeskundige zijn eigen ervaring. Een professional gaat daarna dieper op het onderwerp in, vertelt welk hulpaanbod er is en geeft advies. 

Workshop Kerstkaarten maken

18 Nov 2019 - 19:30

Reeuwijk - Streekmuseum Reeuwijk organiseert een workshop Kerstkaarten maken. Het uitbrengen van een kerstgroet is ouder dan men zou denken. In de Middeleeuwen werden op het Europese vasteland houtsnijwerken met religieuze kersttaferelen aangeboden aan geliefden of kasteelheren.

 

Jessica Verhagen en Wim Minnaard in Gast van de Week

18 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Jessica Verhagen en Wim Minnaard zijn gesprekspartner in het programma Gast van de Week op Radio Bodegraven. Jessica schreef het boek ‘De Vergeten Kinderen’