Heres-teams in de finale van Zuid-Holland

24-06-2014 Amsterdam - De turnselectie 1 van Heres plaatste zich door een goede laatste competitiewedstrijd voor de finale in poule 3 in Amsterdam. De turnselectie 2 in poule 4/5 moest langer wachten op het verlossende woord. Uiteindelijk kregen de jongste dames op 7 juni te horen dat ze ook naar de finale van Zuid-Holland mochten. Op 21 juni gingen selectie 1, selectie 2, vier geweldige juryleden, 2 vrijwilligers en de trainsters naar de turnfinale in Amsterdam.

Selectie 1 met Fleur Baas, Dzenita Pejcinovic, Joëlle Rossewij, Renee van Schaik, Sophie Borsboom en Gaby van den Bos werd eerste op de balk. Daarnaast liet Fleur een hele mooie brug oefening zien, Joëlle een super vloeroefening en Renee een mooie sprong. Selectie 1 werd in poule 3 vierde van de zes verenigingen. Individueel werd Dzenita 7e, Sophie 5e en Gaby 2e.
Selectie 2 met Aranka van Engelenhoven, Samra Pejcinovic, Famke Pelser, Isa van der Wel, Sterre Vreeswijk en Rishelle Appel liet mooie elementen zien aan het publiek en aan de jury. Selectie 2 werd in poule 4/5 vierde van de 22 verenigingen. Individueel werd Rishelle 8e.