TENNIS: Botesa 1 voor het eerst samen

04-04-09 Het stond al een tijdje op de website, maar sinds afgelopen vrijdag zijn de teamleden van Botesa mix 1 officieel bekend. Het zestal trainde, inclusief nieuwkomers Roxanne de Leeuw en veelvoudig clubkampioen Corné van Klink, voor de eerste keer samen.

Vooral voor de Leeuw en Myriam Coes, die doorgaans apart van de rest trainen, was het een belangrijke middag. Presteren staat nog even niet voorop; er kan nog breeduit worden gelachen, gekletst en gefotografeerd. Na Pasen wordt dat allemaal anders, als Botesa uitkomt in de klasse landelijk 6.

Na de promotie van vorig jaar waren enkele versterkingen wel nodig. Captain Steef van Gorkum: ‘We zijn heel blij met Roxanne als extra dame. Nu kunnen Myriam en Christina (Claus, red.) af en toe ook hun rust nemen’.

Voor de andere nieuwkomer, van Klink, moest dubbelspeler Frank de Keijzer plaatsmaken. Van Klink, vorig jaar nog junior, is aan het team toegevoegd om met name veel herensingles binnen te halen. Te beginnen op 13 april, als titelfavoriet Pijnacker op bezoek komt.


vlnr. Steef van Gorkum, Roxanne de Leeuw, Corné van Klink, Myriam Coes, Jullian Claus, Christina Claus.