Heres start competitie met winst en verlies

29-01-2015 Woerden - De turncompetitie van Zuid-Holland Noord startte 24 januari voor de Heres turnsselectie in Woerden met twee teams. Heres 1 met Sophie Borsboom,Gaby van den Bos, Floortje Nicolaas, Joella Rossewij en Fleur Baas streed in de middag tegen Mobilee uit Woerden en OKK uit Nieuwkoop. O.l.v. van trainster Irene Bos en assistent Renee van Schaik presteerde het team het hoogste van alle teams op brug en tweede op vloer. Individeel was er een

eerste plaats voor Borsboom op de brug en balk en voor teamgenoot van den Bos een eerste plek op sprong. Heel goed geturnd door dit team, die daarmee de eerste plaats bezette.
Heres 5 met de meiden Zoë Schouten, Yuna Kroone, Mandy Both, Famke Pelser, Isa van der Wel en Merel Huisman hadden in de middag olv trainster Nadine Naaijkens hun wedstrijd. De meiden begonnen op sprong en Merel mocht als eerst haar oefening laten zien. Merel heeft pas vrijdag voor het eerst alleen over de pegasus gesprongen en des te knapper dat ze in de wedstrijd een fantastische sprong liet zien. Ook de andere meiden kwamen mooi over de kast en pegasus heen. Het altijd lastige onderdeel balk was het tweede toestel. Alle meiden hebben hier wat steekjes laten vallen waardoor mee doen om de eerste prijs helaas niet meer mogelijk was. Op het derde toestel brug, heeft Yuna laten zien dan ze helemaal alleen naar de hoge ligger kan springen en Isa en Merel lieten een mooie salto zien. Helaas had Heres ook hier allemaal wat missertjes waardoor Heres nog verder wegzakte te opzichte van de nummer een. Gelukkig was daar nog de vloer waar ze allemaal konden zien wat ze konden. En dat deden ze ze straalden allemaal. Famke liet een goede overslag radslag zien en bij Mandy lukte de overslag voor het eerst. Isa had op dit onderdeel de hoogste score, namelijk een goede 11.10. Ondanks wat missertjes op balk en brug hebben de dames een hele leuke middag gehad en gaan ze vol goede moed op naar de volgende wedstrijd op 14 februari.