CVC Reeuwijk is op eigen veld WDS weer de baas

04-09-2016 Reeuwijk-Brug – Net als vorig seizoen openden CVC Reeuwijk en WDS in 3A de competitie tegen elkaar. En ook dit keer trok CVC Reeuwijk aan het langste eind. CVC Reeuwijk-WDS was niet alleen een clash tussen twee gemeentelijke rivalen, maar ook die van twee trainers met een brandende ambitie. Zowel Gerard van Ruitenburg (CVC) als Patrick Kamperveen (WDS) hebben zo hun plannen voor het komende seizoen. Na 22 minuten nam CVC

Reeuwijk in de vrij sportieve wedstrijd het voortouw. Joey Mantjes ontfutselde de grabbelende WDS-goalie Jan Boerefijn de bal. De nieuwkomer bij CVC Reeuwijk, die een basisplaats lijkt te hebben veroverd, kon nog net liggend de bal de juiste richting geven: 1-0. Betrekkelijk snel had WDS door een prima goal van Arjan de Vries de gelijkmaker weer op het scorebord. Nog voor rust had CVC Reeuwijk de leiding terug. De WDS-verdediging ging opnieuw in de fout. Onne Sijbrandij profiteerde simpel: 2-1. Direct in de 2e helft zette WDS meer druk, waardoor CVC Reeuwijk een stuk minder aan de bal kwam. En die druk leidde in de 56e minuut tot de 2-2. Het was Miquel Zouw die WDS weer naast de thuisploeg bracht. Het had de ommekeer kunnen zijn, maar CVC Reeuwijk richtte zich op. Pakte weer meer initiatief in de wedstrijd. In de 62e min. schoot aanvoerder en doorzetter Norbert van Keulen met een formidabel afstandsschot CVC Reeuwijk alsnog naar de winst: 3-2. Die achterstand kwam een moegestreden WDS niet meer te boven.
 

• Bericht: André van Egdom

► CVC-aanvoerder Norbert van Keulen maakte het de WDS-verdediging flink lastig. De doorzetter in CVC Reeuwijk scoorde de beslissende 3-2.
► Ook Tom Verwaal (CVC Reeuwijk) wist af en toe door te dringen in de WDS-verdediging. WDS'er William Tichem nog wel in de achtervolging komt in deze situatie te laat.