OBK bakte ruim 6.000 oliebollen en 900 appelflappen

01-01-2018 Driebruggen - Omdat oudejaarsdag op een zondag viel, bakte Muziekvereniging Oefening Baart Kunst afgelopen zaterdag 30 december al oliebollen. Ze werden in de loods van Piet van Eijk gebakken. De wijde regio kon dit jaar ook weer genieten van de geheel volgens traditioneel recept gebakken oliebollen.

Ook appelflappen waren verkrijgbaar. De kwaliteit van de traditionele lekkernijen was weer als vanouds. De vereniging heeft ruim 6000 oliebollen gebakken en 900 appelflappen ingepakt. Vanaf ’s morgens 05.00 uur gingen de bakkers aan de slag, zodat rond 09.00 uur de eerste bestellingen konden worden afgeleverd.

De productie was incidenteel wat lager omdat de jaarwisseling in het weekend viel en bedrijven die normaal de oliebollen bij OBK bestellen simpelweg niet aan het werk waren. De vereniging kan terugkijken op een succesvolle actie die reeds voor 67 jaar een vaste traditie is op oudejaarsdag en die men nog vele jaren wil voeren.

De vereniging wenst u de allerbeste wensen voor 2018 toe en hoopt u aan het eind van dat jaar weer als gewaardeerde “klant” van oliebollen en appelflappen te mogen voorzien.