CKV Reeuwijk dendert door in 2e klas

07-01-2018 Reeuwijk-Brug - CKV Reeuwijk dendert door in de 2e klas. De kersverse koploper veegde WION afgelopen zaterdag met 26-14 van de vloer. De Reeuwijkers hadden de Rotterdammers eigenlijk al na een paar minuten in de 1e helft met een 5-0 voorsprong aan de haak. Na rust (11-6) ontmantelde Reeuwijk verder het verzet van WION. Opvallend hoe gemakkelijk CKV Reeuwijk weet te scoren. Het heeft daarmee het best denkbare wapen

voor korfbal in handen. Vooral Jens Verdouw is daarin een belangrijke schakel. Het jonge korfbaltalent jaagt de ballen koel en met een timmermansoog door de korf. Veelal zorgen de heren bij CKV Reeuwijk voor de doelpunten, maar afgelopen zaterdag eiste ook Iris de Vos zo haar aandeel daarin op. WION hapte vooral in de 2e helft naar adem door het snelle geraffineerde zelfverzekerde spel van de Reeuwijkers, die aan de lopende band scoorden.

Met 26-14 onderstreepte CKV Reeuwijk de koppositie in de 2e klas. Een plek die nog wel gedeeld wordt met Korbis. Toch ziet Reeuwijk-coach v.d. Meer de Waddinxveners niet als enige concurrent in de strijd om het kampioenschap. Voor hem is vooral ook KOAG nog een geduchte concurrent.
 

• Bericht: André van Egdom

INTERVIEW RTV BODEGRAVEN (verslaggever André van Egdom)
  Interview met trainer Mark-Peter v.d. Meer (CKV Reeuwijk)

► Met Robin Benard (l) en Jens Verdouw heeft CKV Reeuwijk een ijzersterk aanvalsduo.
► CKV Reeuwijk heeft met de jonge Jens Verdouw een groeibriljant in de ploeg.