Walk &Talk Bodegraven

19 Feb 2018 - 12:58

Bodegraven - Solliciteren hoe doe je dat? Hoge werkloosheid en de komst van social media zorgen ervoor dat solliciteren anders is geworden dan de meeste van ons gewend zijn. Door het organiseren van Walk &Talk bijeenkomsten geeft de Bibliotheek De Groene Venen werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Op maandag 19 februari verzorgt het UWV een workshop brief & cv en competentie analyse. Wat wordt er op dit moment op de arbeidsmarkt gevraagd aan competenties? Hoe kun je aansluiten op de vraag van de huidige arbeidsmarkt? Hoe onderscheid je je? De workshop zal gegeven worden door werkadviseurs van het UWV.

Op 19 februari 2018, van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Bodegraven. Walk &Talk vindt gewoonlijk plaats op elke tweede dinsdag van de maand, van 9.30 u. tot 11.30 u. in de skoolzone van Bibliotheek Bodegraven.  
Deelname is gratis evenals de koffie en thee. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

LET OP: deze keer vindt de Walk &Talk plaats op maandagochtend in plaats van dinsdagochtend!