RVC ’33 stelt teleur tegen hekkensluiter Delft

13-03-2018 Reeuwijk-Dorp – RVC ’33 slaagde er niet in hekkensluiter Delft op de knieën te kriijgen. Het duel eindigde voor RVC ’33 in een teleurstellend 0-0 gelijkspel. Zonder het centrale duo Bjorn Verbeij en Zanzibar Booy kon RVC ’33 het verschil niet maken. Op het kunstgras haalde RVC ’33 niet het niveau om Delft te verslaan. RVC-spits Wouter Sluijs (foto) was in de 1e helft het dichtst bij een doelpunt, maar de Delft-doelman wist zich op tijd

te strekken en de bal achter te tikken. Aan de andere kant bewees RVC-doelman Frank van Leeuwen, die opnieuw inviel voor de langdurig geblesseerde Stefan v.d. Meer, ook weer z’n klasse met een belangrijke redding. In de tweede helft zat er te weinig pit in de RVC-ploeg. Het lukte niet en dat ging knagen. Delft bleef loeren op de counter en RVC moest hierdoor in positie blijven, maar er was te weinig creativiteit om door de stugge Delft-verdediging te breken.

Plots leek Wouter Sluijs dan alsnog zijn doelpunt te pakken te hebben, maar hij werd dubieus teruggefloten voor een overtreding. Het slotoffensief van RVC leek wel te komen, maar er zat te weinig kracht in om het Delft lastig te maken, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.