Laatste paal geslagen Verhoeff-Rollmanschool

08-10-2018 Bodegraven - Alle leerlingen van de Verhoeff-Rollmanschool waren afgelopen maandag getooid met een gele helm. De jarige Maarten en oudste leerling Jitske mochten samen met wethouder Jan Leendert van den Heuvel de laatste paal slaan van de nieuwe school aan het Dronenplein in Bodegraven. De leerlingen van de Verhoeff-Rollmanschool zijn sinds augustus 2007 verdeeld over twee locaties. Het nieuwe schoolgebouw biedt voldoende ruimte voor

alle leerlingen. De nieuwe school heeft dertien groepslokalen en een lokaal voor de peuterspeelzaal wordt in juli 2019 opgeleverd.



Wethouder van den Heuvel: “Het college is verheugd dat vandaag de officiële start van de bouw van de Verhoeff-Rollmanschool is. Extra feestelijk omdat met de bouw van deze school een langgekoesterde wens van de Verhoeff-Rollmanschool uitkomt, namelijk onderwijs op één locatie. Met de bouw van de school en de inrichting van de openbare ruimte – ook rond de beide andere scholen - wordt het plan voor dit hele gebied met daarin straks drie scholen voltooid. Daarnaast zijn wij blij met de herinrichting van het park aan het Dronenpark. Er komt een mooi en groen speelpark, waarvan de inrichting in samenwerking met de leerkrachten, de kinderen, enkele omwonenden en het wijkteam Zuid tot stand is gekomen.”