Verlies voor VSTS-teams

10-10-2018 Bodegraven – De dames van VSTS verloren afgelopen zaterdag met 1-3 van Thor 2. In de 1e set was een gelijk opgaande strijd te zien. Tot een stand van 14-14 bleken beide teams aan elkaar gewaagd. Naarmate de set vorderde kwam Thor serverend steeds beter in de wedstrijd en dit resulteerde in twee lange series waardoor VSTS onder druk kwam te staan. VSTS wist in de eindfase van de set nog terug te komen van een grote achterstand,

maar kon helaas niet doordrukken, waardoor de setwinst met 22-25 naar Thor 2 ging.
 

In de 2e set was een heel ander beeld zichtbaar. VSTS zette van meet af aan veel druk, met name door een hoge servicedruk en sterke blokkering. De bezoeksters konden niet aanhaken en de tweede set werd met 25-9 al snel besloten in het voordeel van VSTS.
 

De overtuiging van de 2e set leek als sneeuw voor de zon verdwenen in de 3e set. VSTS begon met een achterstand en het lukte niet om dit gat te dichten. Met 20-25 ging deze set naar het bezoekende Thor.
VSTS begon de 4e set redelijk goed. De eerste helft was er een kleine voorsprong op Thor 2. Helaas kwam Thor langszij op 15-15 en zag VSTS het gat steeds groter worden. Het lukte VSTS, mede door eigen fouten, niet om een vuist te maken tegen Thor en met 20-25 ging de set en daarmee de wedstrijdwinst mee naar Bergambacht.

HERENTEAM:
• Ook het herenteam van VSTS leed een nederlaag. Het verloor in een vijfsetter met 2-3 van Taurus 3.