Evertshuis podiumcafé

7 Dec 2018 - 21:00

Bodegraven - Voor Evertshuis podiumcafé toveren we de theaterzaal van het Evertshuis om tot het gezelligste podiumcafé van het Groene hart. Kleinschalig met knusse zitjes waar je gezellig met je vrienden kunt borrelen maar ook met voldoende ruimte om een dansje te wagen. Deze eerste editie zul je muzikaal vermaakt worden door Beter Music en De Bende van Éliënde.


DE BENDE VAN ÉLIËNDE is een bont gezelschap aan muzikanten uit het Groene hart die onder de akoestische vlag een flink feest weten los te maken. Een breed repertoire aan covers worden in een eigen akoestische jas neergezet met een lekkere dosis energie. Wel eens een contrabassist op z’n bas zien klimmen?

BETER MUSIC vermaakt je graag! Wellicht heb je ze al eens gezien, dit duo heeft inmiddels al een aardige staat van dienst in de regio. Met gitaar en zang brengen ze je catchy nummers van Ed Sheeran tot The Beatles, van Amy Winehouse tot Otis Redding en van Katy Perry tot John Lennon. Rustige én wat meer up-tempo nummers van nu én vroeger. Sit back and relax….

Op vrijdag 7 december 2018. Evertshuis. Aanvang: 21.00 uur Entree: gratis