Zegelactie BOV

30-11-2018 Bodegraven De eerste trekking van de BOV spaarzegelactie is op 3 december. Dit jaar is het prijzenpakket groter dan ooit dankzij de medewerking van veel BOV winkeliers. Zorg daarom voor tijdige inlevering van volle spaarkaarten . Dan is de kans op een prijs het grootst.
Er zijn maar weinig spaaracties die zo’n grote populariteit kennen als de BOV spaarzegel actie.

 

Elk jaar worden vele honderden spaarkaarten ingeleverd. Opvallend, dat zowel jong als oud er aan meedoen.
Met een volle spaarkaart (50 spaarzegels) is er kans op prijzen in de vorm van BOV cadeaubonnen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 1.000,=! Naast de prijzen van € 50,= en € 100,= zijn er nu ook verrassingspakketten. Dankzij de inbreng van BOV winkeliers zijn er in totaal maar liefst 60 prijzen te winnen!
De verrassing wordt nog groter, omdat wel de prijswinnaars worden bekendgemaakt, maar nog niet welke prijs zij hebben gewonnen. Alle prijzen worden uitgereikt op 6 januari 2019. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht via de gegevens die op de spaarkaart zijn ingevuld.
Hoe meer spaarkaarten worden ingeleverd, hoe groter de kans op een prijs. Vraag daarom bij alle aankopen om BOV spaarzegels. Alles wat u wilt weten over deze actie vindt u op http://www.bov-bodegraven.nl/zegelactie/ . Hier worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt.