Workshop Moestuinieren

21 Feb 2019 - 23:00

Boskoop - Een kleine of een grote moestuin? starter of gevorderd? Wil je weten hoe je van je groentetuin een succes maakt, dan is dit juiste cursus! Deel 1 van deze minicursus zal plaatsvinden op donderdagavond 28 februari. Tijdens deze  workshops/minicursus (om de 3 weken een avond) leert u alles wat nodig is voor het succesvol kweken van uw eigen groente. U kunt 1 avond volgen of alle 3. De andere twee avonden zijn: 21 maart en 11 april.


Nico Dolmans geeft tips en leert je alle trucs voor het moestuinieren. De workshop bestaat uit drie avonden, maar je mag ook een of twee avonden bijwonen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. grondbewerking, bemesting, het kiezen van het geschikte zaad en het weren van schadelijke insecten. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen aan de docent, Nico Dolmans,  die een zeer ruime ervaring heeft op dit gebied. En krijgt u de gelegenheid om uw eigen plan voor uw moestuin te maken.

Aanmelden: voor 21 februari (www.boskoop.groei.nl) Groen Groep, Reijerskoop 78, 2771 BS Boskoop. Kosten: €12,50 (per avond) Kosten Lid:€7,50 (per avond)