Koningsdag Nieuwerbrug

27 Apr 2019 - 12:00

Nieuwerbrug - De organisatie van Koningsdag Nieuwerbrug heeft de Prinses van het Levenslied geboekt voor een optreden op het plein voor het Wierickehus. De Nijmeegse zangeres Sieneke geniet landelijke bekendheid sinds haar deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010.

 

Op Koningsdag zaterdag 27 april 2019. Van 10:00 uur tot 12:00 uur is er een vrijmarkt, iedereen kan zijn spulletjes komen verkopen. Nadere informatie over het programma volgt.

Sieneke
Prinses van het levenslied. Met het nummer Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) wist ze niet alleen het Festival te winnen, maar ook een plekje in het hart van menig Nederlander. Singles als Doe Dat Nooit Meer en Vita Bella stonden hoog genoteerd in de vaderlandse hitparade.In 2014 neemt ze een duet op met Django Wagner. De plaat verschijnt op Django’s album Samen dat bekroond werd met de Edison Pop.

In de zomer van 2015 scoort Sieneke een hit met Ik Heb Van Liefde Mogen Dromen, gevolgd door vlotte Het Gat Van De Deur. In 2016 verschijnt Lieg Toch Eens Een Beetje Beter dat hoog in de lijsten staat.Ook van dit album afkomstig is haar hit Donkere Dagen, waarmee Sieneke laat zien de titel Prinses van het Levenslied meer dan ooit verdiend te hebben. Met de single Wat Mij Is Overkomen scoort ze weer een grote hit. Deze zomer verschijnt haar nieuwste single 'En Toen Kwam Jij', Marianne Weber tekent voor de tekst en natuurlijk zit er weer een prachtige videoclip bij.