Directeur Vijverhof Leo Blom in Gast van de Week

25 Feb 2019 - 20:00 25 Feb 2019 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - Leo Dijkmans interviewt maandag 25 februari tussen 20.00 uur en 21.00 uur, de directeur van verpleeghuis Vijverhof, Leo Blom, tijdens het programma “Gast van de week”. Het programma is te ontvangen via Radio Bodegraven. Verpleeghuis Vijverhof is ingericht voor mensen met dementie en voor somatische bewoners die geen dementie hebben.

Er wordt in deze tijd gesproken over bewoners en niet meer over patiënten. Iedere bewoner in Vijverhof heeft een eigen kamer, ingericht met persoonlijke spullen. De bewoners beschikken over een eigen badkamer. Leo Blom vertelt wat de ontwikkeling van verzorgingshuis naar verpleeghuis teweeg heeft gebracht. Ook worden de problemen in de zorg ter sprake gebracht en hoe Vijverhof daarmee omgaat. Het interview, afgewisseld met muziek gaat weer een geweldige uitzending worden.

Radio Bodegraven is via de ether te ontvangen op 107.8 FM. Kijk voor de overige ontvangstmogelijkheden op de website www.rtvbodegraven.nl bij radio. Het interview wordt op dinsdag 26 februari om 22.00 uur en zondag 3 maart om 20.00 uur herhaald.