CKV Reeuwijk werkt zich verder omhoog

12-03-2019 Moordrecht - CKV Reeuwijk lijkt zich te gaan handhaven in de 2e Klasse G. De Reeuwijkers versloegen naaste concurrent IJsselvogels met 20-23. Reeuwijk is nu opgeschoven naar de 5e plek. CKV Reeuwijk kende een goede start. De eerste doelpoging door Thijs Hofman was meteen raak. IJsselvogels nam vervolgens een 7-5 voorsprong. CKV Reeuwijk wist weer door twee treffers van Iris de Vos langszij te komen (7-7).

Bij 10-9 verzilverde Jens Verdouw (foto) een strafworp en Coen Nuijten bepaalde de ruststand op 10-11. In de 2e helft pakte CKV Reeuwijk meer de regie over de wedstrijd. De aanvalsdrift van IJsselvogels liep vaak vast in het voorverdedigen van Reeuwijk, dat rustig bleef en bouwde aan een voorsprong door een aantal vrije ballen en strafworpen die keurig werden afgemaakt door Jens Verdouw en Coen Nuijten.

Ook Judith Dijkstra had weinig kansen nodig om haar doelpuntje mee te pakken. Daardoor stond er 2 minuten voor tijd een 23-19 voorsprong op het scorebord en was de wedstrijd gespeeld. IJsselvogels scoorde nog wel een keer maar dat had geen invloed meer op de wedstrijd.