Weer puntendeling voor CVC Reeuwijk

18-03-2019 Reeuwijk-Brug - Tegenstanders die onder je staan, moet je niet in het zadel helpen. Dat was wel zo’n beetje de opdracht voor CVC Reeuwijk in de thuiswedstrijd tegen DWO. De Zoetermeerders staan op een nacompetitieplaats en met winst zouden ze later nog een bedreiging kunnen vormen voor de Reeuwijkers. CVC Reeuwijk slaagde maar half in de opdracht. Het deelde opnieuw met een staartploeg de punten: 4-4. Een stormachtige wind hield

beide ploegen in z’n greep. En dat leverde vermakelijke situaties op en veel doelpunten. Al na 14 minuten was er na doelpunt 5x afgetrapt. Nauwelijks had de secondewijzer een hele rond afgelegd of Thomas van Dijk had de eerste treffer voor CVC Reeuwijk er al in liggen. Kort daarop verschafte Moussa Kallisse CVC Reeuwijk zelfs een 2-0 voorsprong. Even zo snel poetste DWO daarna de achterstand weer weg: 2-2. In de 14e minuut zette Joep van Keulen CVC Reeuwijk weer op voorsprong: 3-2. Die tussenstand haalde de rust.

Direct na rust werd weer eens aangetoond hoe kwetsbaar de Reeuwijkse verdediging is. Via de eerste de beste aanval deponeerde DWO de 3-3 in de Reeuwijkse touwen. Daarna bleef CVC Reeuwijk worstelen met het windvoordeel. Toch kwam het weer op voorsprong via Moussa Kallisse, maar opnieuw hield ook de 4-3 geen stand. Weer verraste DWO kort daarop de Reeuwijkse verdediging en stevende de thuisclub opnieuw af naar een puntendeling: 4-4.
 

• Bericht: André van Egdom

 
► Joep van Keulen trekt ten aanval tegen DWO. Moussa Kallisse volgt z'n ploeggenoot.