Zaterdag 23 maart weer derby Rohda’76 - Bodegraven

20-03-2019 Bodegraven -  Zaterdag aanstaande staan Rohda ’76 en V V Bodegraven voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. Dit keer is Rohda ’76 de gastheer van deze zaterdagse Bodegraafse dorpsderby. Voor beide ploegen staat er niets meer op het spel, behalve dan de dorpseer. Rohda ’76 en Bodegraven spelen een marginale rol in de 4e klasse B. Met name de 11e plek van Rohda ’76 valt in negatieve zin op. Hoewel de blauwwitten niet direct als

kampioenskandidaat zijn begonnen aan de competitie, is deze positie in de kelder van de 4e klas wel erg mager. Het verloor zelfs de derby bij Bodegraven met 2-1. Rohda ’76 zal zich zeker daarvoor willen revancheren. Bij Bodegraven loopt het seizoen toch min of meer als verwacht. Het is qua veldbezetting roeien met de riemen die er zijn voor trainer Frits van Dijk.

Op dit moment staat Bodegraven op de 12e plaats met slechts 2 punten minder dan Rohda ’76. Rohda ’76 heeft echter wel 3 wedstrijden minder gespeeld en kan het verschil tussen beide ploegen groter maken. Hoe zaterdagmiddag de verhoudingen zullen liggen, zal ook vooral afhankelijk zijn van de spelers waarmee Bodegraven binnen de lijnen kan verschijnen. De wedstrijd op Sportpark Broekvelden begint om 14.30 u.


• Bericht: André van Egdom

TV Bodegraven maakt een tv-registratie van de wedstrijd, die later in samenvatting in Sport Report op internet en op het tv-kanaal van de omroep kan worden bekeken.
   
► A.s. zaterdag staan Rohda '76 en Bodegraven weer tegenover elkaar. Dit keer op het sportcomplex van Rohda '76.