BOV ledenvergadering

28-03-2019 Bodegraven - Op dinsdagavond 9 april 2019 heeft de BOV weer haar ledenvergadering in het Evertshuis te Bodegraven, naast het reguliere programma van de vereniging is er veel ruimte ingericht om te praten over een aantal belangrijke ontwikkelingen zoals het ontwikkeling centrumaanpak, gevelsubsidie en het afscheid nemen van de zittende voorzitter, Ko van Daalen.

Ontwikkeling centrumaanpak
Wethouder Inge Nieuwenhuizen verteld over de ontwikkelingen in de centrumaanpak van Bodegraven-Centrum. Gemeente, vastgoedeigenaren en ondernemers(vereniging) en bewoners werken gezamenlijk aan het verbeteren van het centrum. Wat is er gebeurd na het vaststellen van de centrumvisie in 2016 en wat kunt u als ondernemer verwachten in de komende jaren?

Beeldkwaliteit en gevelsubsidie
Eén van de ambities in het centrum is het verbeteren van de beeldkwaliteit. Deze maand gaat de gemeenteraad een beslissing nemen om een gevelsubsidie in het leven te roepen. Projectleider Pauline de Mare, van De Mare Stedelijke Ontwikkeling, heeft ruime ervaring in de gemeente Schiedam en zij praat u bij over de mogelijkheden en ambities in Bodegraven. Na afloop ontvangen de  bezoekers een inspiratieboekje met informatie over de gevelsubsidie.

Afscheid voorzitter Ko van Daalen
Na zich vele jaren met lief en leed te hebben ingezet voor de BOV is het moment gekomen dat Ko van Daalen zijn voorzittershamer gaat overdragen. Per 1 april 2019 zal hij zijn functie neerleggen. Er is op dit moment nog geen kandidaat voor de functie, dus mocht u ambitie hebben, maakt u die dan vooral kenbaar.