Kevin Blom te gast bij v.v. Bodegraven

30-03-2019 Bodegraven - De rode loper was zelfs uitgerold om alle genodigden in stijl te ontvangen. Bodegraven maakte werk van de speciale sponsoravond voor hun hoofdsponsor en al hun bal- en bordsponsoren. Bovendien was ook Kevin Blom als gastspreker aangetrokken. De nu in Alphen a/d Rijn wonende betaald voetbal scheidsrechter en die ooit in de Goudse regio z’n scheidsrechterscarrière startte, gaf een luchtige en leerzame uitleg hoe in de

arbitrage om te gaan met hands. Wanneer wel en wanneer niet opzettelijk, waarmee hij ook de zaal aan de hand van videobeelden de kans gaf dit middels via een gele of rode kaart kenbaar te maken. Ook de VAR kwam uiteraard ter sprake. Hoe zijn de procedures? En wanneer mag de VAR wel of niet ingrijpen? Het gaf een goede inkijk hoe de VAR functioneert.

Bodegraven-voorzitter Jan de Wit benadrukte voor het begin van de avond dat voorop staat dat Bodegraven een gezellige vereniging moet zijn en dat er samen met de leden weer verder aan de club moet worden gebouwd. En wees er nog eens op dat Bodegraven op 1 april 2020 als oudste voetbalvereniging in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk 100 jaar bestaat. De sponsoravond ging in ieder geval al als zeer geslaagd de boeken in.
 

• Bericht: André van Egdom

► Bodegraven organiseerde een geslaagde sponsoravond. V.l.n.r. Jan de Wit (voorzitter), Gerrit Zaal (hoofdsponsor), Kevin Blom (betaald voetbal scheidsrechter) en Frits van Dijk (hoofdtrainer).