Ieder oneven uur op TV Bodegraven Gesprek van de dag

31-03-2019 Bodegraven-Reeuwijk - Presentator Anne Marie Visser interviewt in het TV Programma Gesprek van de dag een aantal actuele en opmerkelijke inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Zo spreekt zij met de Bodegraafse kunstschilder Harmen Kooistra, bakker Ko van Daalen en de raadsleden Els Oliwkiewicz (CU) en Willem Zuyderduyn (VVD).

Het programma wordt komende week op ieder oneven uur uitgezonden op TV Bodegraven.

Kunstschilder Harmen Kooistra is gefascineerd is door het spel van licht en donker en voor wie Rembrandt van Rijn, die dit jaar 350 jaar geleden overleed, een levenslange inspiratiebron vormt.

De bakkersfamilie Ko van Daalen is een begrip in onze gemeente en ondanks dat het bedrijf inmiddels uit zeven bedrijven bestaat is Ko nog steeds die ambachtelijke warme bakker in hart en nieren. Het gesprek gaat vanzelfsprekend over brood, maar ook het belang van een extra brug in het centrum van Bodegraven én de BOV waar Ko binnenkort als voorzitter afscheid van neemt. 

Els Oliwkiewicz raadslid van de CU en Willem Zuyderduyn fractievoorzitter van de VVD gaan in debat over  de burgerparticipatie in onze gemeente. Of het nu gaat over de migrantenhuisvesting in Bodegraven, de Raadhuisweg/Zoutmansweg of de Elfhoevenlocatie in Reeuwijk, onze inwoners voelen zich niet gehoord en de participatie kraakt en schuurt aan alle kanten.

Kijken dus: zondag 31 maart 19:00 en daarna herhaald op ieder oneven uur op het televisiekanaal van RTV Bodegraven of ons YouTube Kanaal.