De Run into Dance 2019 was 14 april in het Evertshuis

16-04-2019 Bodegraven - Op zondag 14 april was het buiten zonnig en fris, maar in de theaterzaal van het Evertshuis bruiste het van de energie en steeg de temperatuur met de minuut. De docenten van Studio Forza, Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker, organiseerden de "Run into Dance 2019". Elkaar ontmoeten in dans stond centraal deze dag. Dansers uit de gehele regio kwamen naar Bodegraven om hun choreografie te laten zien.Dit deden ze In groepsverband, duetten en

ook met solo's. Natuurlijk waren er naast de groepen van Studio Forza ook groepen van Studio Viva Dans ( Liselot van den Boogaard), Reflex ( Anne en Kirsten) en UDI Zwammerdam (Jacomien Zwijnenburg) aanwezig. Ook uit Alphen a/d Rijn, Boskoop. Hazerswoude en Breukelen waren dansers en publiek gekomen voor deze wervelende show. De musicalgroep van Studio Forza kreeg de gelegenheid om drie nummers ten gehore te brengen. Dat deden zij heel erg goed en dit smaakt naar meer. Zij voeren in juli "De Koning Te Rijk" op, een musical van War Child met als thema oorlogskinderen.
 

Tijdens de generale kijken dansers naar elkaars werk, moedigen elkaar aan en leren zo van elkaar. Even geen competitie of wedstrijd, maar met elkaar een mooie afwisselende show neerzetten. En dat is gelukt! Zowel de ochtend- als de middagshow waren goed gevuld met publiek, maar nog belangrijker waren de optredens met verzorgde, creatieve, technische en goede choreografieën.
Studio Forza gaat zich opmaken voor de eindvoorstelling op 22 juni in het Evertshuis met als titel: At The Office.....Het kantoorleven staat hierin centraal.