‘Steengoed’ uitstapje van Rohda Business Club (RBC)

19-04-2019 Bodegraven - De Rohda Business Club (RBC) is een netwerkplatform dat zeven jaar bestaat en inmiddels 40 zogenaamde businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de Bodegraafse ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op.
De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel

thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals vrijdag 12 april. Na een lunch bij De Munt bracht een 20-koppig gezelschap een bezoek aan de 100-jarige Steenfabriek Vogelensangh in Deest. ,,We kregen daar een inkijkje in het productieproces dat al een eeuw lang onveranderd is gebleven.

Na de rondleiding hebben we de middag afgesloten met een potje voetgolf op het Eiland van Mourik, gevolgd door een buffet’’, kijkt voorzitter Erik Dijk terug op een geslaagde excursie.
 

Uiteraard ondersteunt de RBC Rohda ’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de bouw van de nieuwe materialenopslag die begin 2018 in gebruik werd genomen. Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.

► Leden van de Rohda Business Club bekijken het productieproces in de steenfabriek