Zomerfestival in de Chocoladefabriek

22 Jun 2019 - 09:00

Gouda - De Chocoladefabriek organiseert het allereerste Zomerfestival. Dit jaar is het thema ‘Onder spanning’. Het belooft met recht een spannende, maar vooral geweldige, dag te worden.

 

 

 

De line-up is grotendeels bekend. Zo krijgen we bezoek van Simone van der Vlugt, is er een lezing van een patholoog-anatoom en een stadswandeling over Goudse moorden. Kinderen kunnen aan de slag in het CSI-lab, meedoen met een spannende speurtocht, griezelen met een virtual reality bril op of in het donker naar een spannend verhaal luisteren. Schrijf samen met andere bezoekers mee aan een thriller of bekijk het stadsrecht van Gouda. Maar er gebeurt nog veel meer. De komende weken houden we je op de hoogte.

Op 22 juni van 09.00 tot 17.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Je koopt een toegangskaartje voor de hele dag. Je kunt dan aan alle activiteiten meedoen. Voor gezinnen zijn er speciale gezinskaarten te koop. Kinderen t/m 5 jaar gratis. Durf jij langs te komen? Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl