Walking Football

25 Sep 2019 - 09:30

Bodegraven - Op woensdag 25 september vindt de officiële aftrap plaats van Walking Football Bodegraven-Reeuwijk. Je hoeft geen lid of oud-voetballer te zijn om deel te kunnen nemen. Trek gemakkelijke kleding en schoeisel aan (voetbal, hockey of gymschoenen) en kom vrijblijvend meetrainen. Je bent van harte welkom op het sportcomplex van VV Bodegraven aan de Groene Zoom 2 in Bodegraven.

 


Bij de officiële aftrap staat om 9.30 uur de koffie klaar en is er een korte uitleg. Rond 10.00 uur start de training onder leiding van de buurtsportcoach. Daarna zal er iedere woensdagochtend een training plaats vinden die eveneens om 10.00 uur start.

Walking Football is ‘booming’. Vele ouderen storten zich sinds enkele jaren massaal op het spelletje. Veel clubs in de regio beschikken inmiddels over een afdeling waarin er wekelijks wandelend gevoetbald wordt. Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl.

De activiteiten zijn specifiek gericht op de doelgroep 55+ en zijn voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. De buurtsportcoaches van  gekeken naar de mogelijkheden van deze nieuwe voetbalvorm. ‘Blijven gaan’ is voor de voetballende Old stars het toverwoord.