Nieuwe concertserie in Alphen aan den Rijn

13 Okt 2019 - 14:00

Alphen a/d Rijn - Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Daarom krijgt Alphen aan den Rijn er een nieuwe concertserie bij en wel in het monumentale raadhuis aan het Burgemeester Visserpark. In de concertzaal van het voormalige raadhuis worden de komende maanden zes concerten van hoge muzikale kwaliteit gehouden. Het is een initiatief van de Alphense saxofoniste Aubrey Snell. Haar instrument, de saxofoon, zal bij elk van de zes concerten een prominente rol spelen.

 

 

Het eerste concert is op zondag 13 oktober. Samen met pianiste Margreet Markerink speelt Aubrey Snell het programma ‘Bach meets Piazzolla’. Ze laten horen dat tangocomponist Piazzolla zich liet beïnvloeden door Bach.

De volgende concerten zijn op 17 november (Arte Duo), 15 december (kerstconcert), 26 januari (Alphense musici), 8 maart (Joris en de draak) en 19 april (drie topvrouwen).

Het concert ‘Bach meets Piazzolla’ begint zondag 13 oktober om 14.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de zaal 15 euro. Reserveren kan via tel. 06-28917452 of stichtingpodiumnoot@gmail.com