André Kuipers geeft 2 shows

10 Okt 2019 - 12:00

Gouda - In de voorstelling nemen astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen het publiek mee naar een wereld waar boven en onder niet bestaan, waarin de ruimtevaart écht tot leven komt. Met de mooiste videobeelden en live experimenten.

 

Het publiek ontdekt hoe een raketlancering voelt. En hoe ze slapen, sporten en eten in de ruimte. Maar ook hoe het voelt om te zweven. Riemen vast en aftellen maar, want in de ruimte valt waanzinnig veel te ontdekken!

De Goudse Schouwburg heeft niet alleen een extra voorstelling kunnen boeken, maar ook een super gave extra geregeld: iedereen die kaarten heeft voor Space Academy Live, mag een leuke, spannende of slimme vraag over onze planeet aarde bedenken. Daarmee maakt de deelnemer kans op een meet & greet met astronaut André Kuipers èn wordt de vraag misschien meegenomen in het nieuwe boek van André & Sander! De spelregels staan vermeld op de website van De Goudse Schouwburg www.goudseschouwburg.nl.

Astronaut André Kuipers komt op zondag 2 februari naar Gouda met de familieshow ‘Space Academy Live’ (8+). De Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl