Levi Hogendoorn en leden wijkteam in Burgerlobby

4 Dec 2019 - 20:15 4 Dec 2019 - 21:00

Bodegraven-Reeuwijk - Zijn het normaal gesproken de raadsleden, die een antwoord geven op de kritische vragen van inwoners van Bodegraven-Reeuwijk. Aanstaande woensdagavond 4 december a.s. tussen 20:15 uur en 21:00 uur staan Levi Hogendoorn, Rina Hampel en Marcel Bosch

centraal in een extra editie van de Burgerlobby: 'Tussen Raad en Realiteit'.

Vanaf het moment dat het gemeentebestuur naar buiten kwam met de plannen rondom een arbeidsmigrantenhotel, stonden Levi Hogendoorn, Rina Hampel en Marcel Bosch bijzonder kritisch tegenover het ontbreken van transparantie binnen het besluitvormingsproces. Als een terriër beet het drietal zich het afgelopen jaar vast in dit dossier en wist, o.m. via het indienen van een aantal WOB-verzoeken, aan te sturen op een onafhankelijk onderzoek naar de werkelijke feiten door ons gemeentebestuur.

De locatie Groote Wetering II in Bodegraven is inmiddels definitief van de baan en zowel de gemeenteraad als het college van B&W trokken al diverse malen, zowel politiek als publiekelijk, het boetekleed aan. Aan de hand van de vragen die kijkers en luisteraars rechtstreeks in de uitzending kunnen stellen, vertellen Levi, Rina en Marcel waarom het belangrijk was dat de onderste steen boven kwam en hoe zij aankijken tegen de gemeenteraadsvergadering vorige week, waarin het onderzoek naar de feiten op de agenda stond.

De Burgerlobby Extra Tussen Raad en Realiteit, is het politiek licht kritische programma van RTV Bodegraven en wordt op woensdag 4 december a.s. van 20:15 tot 21:00 uur live gestreamd op de Facebookpagina de Burgerlobby. Vragen aan de gasten kunnen zowel rechtstreeks tijdens, als voorafgaand aan de uitzending op deze Facebookpagina worden gesteld. 

Daarnaast is het programma op de radio te ontvangen via
•    FM 107.8 in de ether
•    Ziggo Digitaal: kanaal 917
•    KPN, XS4ALL, NLE: kanaal 1056
•    Tele 2: zoeken op menu: Radio Bodegraven