Optochtbal

4 Mrt 2011 - 22:11

Boskoop - Onder leiding van Prins Oranje en zijn hofdames Bo en Mireille gaat het carnaval op 26 februari van start met het ‘kleine weekend’. Behalve dat de feesten nu plaatsvinden in het Flora Theater aan de Parklaan, is het carnavalsprogramma iets anders dan voorgaande jaren.

Optochtbal
Het grote carnavalsweekend begint vrijdag 4 maart met het Bal Masqué (aanvang 21.11 uur; entree € 12,50) m.m.v. de band ‘Vanavond Niet Schat’ en de Baggerbeugels. De jury jureert tot 22.00 uur dus wie in de prijzen wil vallen dient op tijd te zijn. Zaterdag 5 maart start de optocht om 12.45 uur vanaf het  terrein van Groen Direkt (Middelburgseweg). Aankomst op dorp omstreeks 14.00 uur. Na de optocht gratis toegankelijke prijsuitreiking met diverse blaaskapellen en een disco in de nieuwe ‘leutbunker’, het Flora Theater. Aansluitend start het optochtbal (entree € 12,50), dus gaat het feest in één keer door. Klokslag 19.30 uur start een muzikaal spektakel met de band 30 euro live, De Baggerbeugels en diverse optredens van de dansgardes.
 
Familiebal
Ook nieuw is het familiebal op zondag 6 maart van 13.00-16.15 uur. Dit wordt een oergezellige middag voor jong en oud. Cowboy Billie Boem
(met de zanger van Pater Moeskroen) zorgt voor sfeer en meer. Ook de Baggerbeugels en de dansgardes zijn van de partij. Iedereen is welkom, dus zowel opa's en oma's, als vaders, moeders en kinderen (entree kinderen €5,- en volwassenen € 7,50). Het carnavalsweekend vervolgt dan zondag met het Clownsbal (aanvang 21.11 uur, entree € 12,50 ) m.m.v. de band ‘Diep Triest’, Baggerbeugels en de dansgardes. Maandag 7 maart is dan het traditionele 55+Bal (aanvang14.00 uur, zaal open om 13.11 uur, entree € 5,-) met Baggerbeugels, de dansgardes en natuurlijk diverse verrassingsoptredens. Carnaval 2011 wordt vervolgens afgesloten met het Tot de Bojum op maandag 7 maart (vanaf 20.11 uur). Toegang dan uitsluitend voor leden.

Sowieso  hebben leden gratis toegang tot alle feesten. Kaarten zijn (indien voorradig) voor vermelde prijzen verkrijgbaar aan de zaal van het Flora Theater. Aleen de kaarten voor Bal Masqué, Optochtbal en Clownsbal zijn tevens in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera aan de Koninginneweg. Zie ook www.krooshappers.nl.