Theater of film

Op Avontuur in De Goudse Schouwburg

30 Okt 2019 - 20:30

Gouda - Een ontdekkingsreis door het theaterlandschap! De Goudse Schouwburg gaat op avontuur met haar bezoekers. Dans, cabaret, toneel of muziek… wat er die avond te zien is in de Kleine zaal blijft tot het allerlaatste moment een verrassing. Wie durft dit theateravontuur aan te gaan?

Buurman & Buurman gaan kamperen

24 Okt 2019 - 14:00

Gouda - De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze….

 

Disney- Halloweenfilm “The Haunted Mansion”

1 Nov 2019 - 20:00

Bodegraven - Jim Evers, (Eddy Murphy) een makelaar, die altijd zijn gezin heeft verwaarloosd, gaat met zijn gezin een weekendtripje houden. Maar eerst moet hij nog even bij een potentiële klant langs. Hij komt erachter dat de man des huizes, een geest is, die eeuwen geleden met een vrouw was getrouwd die sprekend op Jim's vrouw lijkt, wie nu als bruid moet dienen. Jim moet deze vloek zien te verbreken. Dit zorgt er voor dat hij in gaat zien hoe belangrijk z'n familie voor hem is.

 

 

Soulmuziek in Nova Bioscoop.

25 Okt 2019 - 20:00

Bodegraven - De Amerikaanse acteur Jamie Foxx blinkt uit in deze film over het leven van Ray Charles. De blinde muzikant stemde al voor zijn dood in met het scenario van de film. Hij zong zelfs al oude hits opnieuw in voor de soundtrack.

 

Gouds Filmfestival

19 Okt 2019 - 19:30

Gouda - Dit jaar laten vooral de jongeren tussen 12 en 18 jaar hun creatieve vaardigheden op filmgebied zien. Er zijn ook films van jongeren uit Groningen ingestuurd. De organisatoren zijn verheugd dat er belangstelling is van buiten Gouda.

 

 

Benjamin de Beer (4+)

3 Jan 2020 - 14:00

Bodegraven - De kleine Benjamin IJsbrand Beer moet met zijn vader en moeder vluchten voor het smeltende ijs. IJs dat in het poolwater net zo snel oplost als een suikerklontje in de thee. Papa, mama en Benjamin komen na een

Pubquiz XXL

28 Dec 2019 - 20:30

Bodegraven - Durven jullie het aan? De Pubquiz XXL is een mix van muziekvragen en vragen over het jaar 2019. Wat was hét woord van het jaar?

René van Meurs – Hunkert (try-out)

5 Dec 2019 - 20:30

Bodegraven - De liefde. René van Meurs kan er heel goed over vertellen. Dat doet hij met prachtige verhalen vol mooie inzichten en enorm veel goede grappen. Je kunt op zoek zijn naar de liefde, of er naar smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

 

Fred Delfgauw & Ida van Dril – King Lear (try-out)

30 Nov 2019 - 20:30

Bodegraven - Theatermakers Fred Delfgaauw en Ida van Dril laten zich in hun nieuwe, gezamenlijke voorstelling inspireren door de eeuwenoude legende van King Lear. Niet voor niets is dit sprookjesachtige koningsdrama één van de indrukwekkendste toneelstukken van William Shakespeare. En bovenal is het nog altijd akelig actueel. Ga zitten en laat u verrassen door King Lear, in een vrijzinnige bewerking van Fred en Ida.

Ardemus Quartet – De Grote Pinguïn en Bananenshow (6+)

23 Nov 2019 - 19:00

Bodegraven - Ergens op de Zuidpool leven de laatste vier pinguïns van Katona. Het bijzondere van deze pinguïns is dat ze uitsluitend bananen eten. Als de enige bananenboom op de Zuidpool sneuvelt, gaan de pinguïns op reis, op zoek naar een plek waar bananen in overvloed zijn.

 

Inhoud syndiceren