Theater of film

Een ouderwetse toverlantaarn & een romantisch verhaal

14 Dec 2019 - 14:00

Bodegraven - Naar de Nova Bioscoop komen Anky Jansz en haar man Peter.  Peter, die een echte ouderwetse toverlantaarn heeft, vertoont op het witte doek lichtbeelden met originele oude glasplaatjes terwijl Anky een koud, warm, spannend, romantisch, winters verhaal vertelt.

Guilty until proven

1 Feb 2020 - 20:30

Gouda -  Deze eigentijdse whodunnit is geïnspireerd op de klassieker Murder on the Oriënt Express van Agatha Christie. Op een late avond wordt in een besloten ruimte een lijk gevonden. Een ontwrichtende gebeurtenis die in moordend tempo de onderlinge verhoudingen op scherp zet.

 

Film - 5 december zal nooit meer hetzelfde zijn

5 Dec 2019 - 20:00

Bodegraven - St. Niklas (Huub Stapel) is een in ongenade gevallen bisschop. Hij trekt in de middeleeuwen samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen hand nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak. Iedere keer bij volle maan op 5 december herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om zich te wreken.

 

 

Toneelklup Animoso - ‘Ik ben er wel, maar.... ik ben er niet!

8 Feb 2020 - 20:00

Nieuwerbrug - Een klucht in twee bedrijven, geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs. Het stuk speelt zich af in een hotel, dat vanwege een ziekenhuisopname, tijdelijk wordt gerund door Evert. Zonder enige ervaring in het hotelwezen probeert hij zo goed en zo kwaad als het wil, de zaken in goede banen te leiden. Al snel blijkt, dat het personeel niet echt gewillig is en liever een tukkie doet, dan voor de gasten klaar te staan.

LTO toneel - Bajesbonje

31 Jan 2020 - 20:00

Bodegraven - 'Bajesbonje' is de afgelopen jaren met groot succes opgevoerd door vele theathergezelschappen in Nederland en Belgie. Door LTO toneel Bodegraven, wordt dit theaterstuk met veel enthousiasme voor u gespeeld, wat het publiek gegarandeerd zal doen schuddebuikten van het lachen!

Vietnam ‘Als er niets meer rest dan vluchten’

25 Jan 2020 - 20:30

Bodegraven - ‘Vietnam’ is een theatrale en muzikale bewerking van het boek ‘Vietnam Uitgevlucht’ dat theatermaker Minh Vu schreef over zijn eigen geschiedenis, samengesteld uit de verhalen die hij optekende van zijn vader, zijn broers en

Femke Weidema Nashville comes to Holland

30 Nov 2019 - 20:30

Gouda - Voor Nederland is het nog een grote onbekende: Femke Weidema. Een meisje uit het Friese Drachten, dat in Nashville werkt met succesvolle singer-songwriters. Zij schreef o.a. voor Stevie Nicks (Fleetwood Mac), Mary J. Blige en voor de bekende tv-serie Nashville. In dit muziekprogramma brengt

 

Eindspel Theater Rotterdam

19 Nov 2019 - 20:00

Gouda - Schrijven over de zinloosheid van het bestaan en ons daar toch om laten lachen. Dat kon toneelschrijver Samuel Beckett als geen ander. Na het bejubelde ‘Revolutionary Road’ brengt regisseur Erik Whien nu Becketts ‘Eindspel’ op toneel, met een geweldige cast van

 

Orkest van het Groene Hart - Een winters sprookje

11 Dec 2019 - 19:00

Woerden - The Snowman is een animatiefilm uit 1982 over een jongetje en zijn beste nieuwe vriend: een sneeuwman die ’s nachts op magische wijze tot leven is gekomen. Samen beleven ze de leukste avonturen, zoals dansen met andere sneeuwmannen en vliegen boven de straten van Londen. De film bevat geen gesproken tekst en wordt enkel verteld door muziek en beeld, wat het tot een bijzondere en onvergetelijke ervaring maakt.

Speelbos & Sanne Zweije – Tik Tak Slaap(2+)

29 Jan 2020 - 10:00

Bodegraven - Een getikte peutervoorstelling over pop die niet gaat slapen en mama die daar getakt van wordt! Geïnspireerd op ‘Welterusten Kleine Beer’ van Martin Wadell. Tik…tak…tik…tak… Pop kan niet slapen. Tik…tak…tik…tak… Er moet nog een lichtje aan. Tik…tak…tik…tak… Mama! 

 

Inhoud syndiceren