Feestavond

Let’s Go Crazy Disco Party

3 Mei 2019 - 21:00

Bodegraven - Disco night in het Evertshuis, kom lekker swingen op te gekke muziek uit de jaren zeventig en tachtig!!

DJ’s Bart, Rob en Rijk Overdijkink zorgen voor de perfecte muziek en een te gekke sfeer! Deze editie kunnen bezoekers aan het MUZIEKRAD draaien voor leuke nieuwe nummers.

 

Warm draaien voor carnaval met Wildebloazz

9 Mrt 2019 - 20:00

Gouda - Voor de 8e keer organiseert Feestkapel WildeBRAZZ het warmdraai-feestje WildeBLOAZZ in Bar de Tapperij aan de Markt in Gouda.De drie blaaskapellen geven hier de muzikale aftrap voor het carnaval dat weer voor de deur staat. Naast WildeBRAZZ zijn natuurlijk de Goudse Waaghalzen weer van de partij, maar ook Dweilorkest Kap-Nah uit Den Haag maakt weer zijn opwachting.

Carnavalszaterdag in Amicitia

2 Mrt 2019 - 21:00

Reeuwijk - Brabant is dichterbij dan 'oe denkt! Want niet alleen in Kielengat of Oeteldonk moet u zijn voor het carnaval, maar in Reedeurp! Scheelt toch weer een stukkie fietsen! ;-) Vergeet je niet te verkleden, want niet verkleed = geen toegang.

Jongerencarnaval in Amicitia

22 Feb 2019 - 20:00

Reeuwijk - Er is Jongerencarnaval in Amicitia, Reeuwijk. Ook jongeren vanaf 11 jaar kunnen met de voetjes van de vloer. Speciaal voor hen is er een avond vol supervette platen, mocktails (alcoholvrije cocktails) en gezelligheid.

Schuurfeest Borft - Foute Kerst Feest

22 Dec 2018 - 20:00

Bodegraven - Kpj Bodegraven organiseert de eerste editie van SCHUURFEEST BORFT!! Kom gezellig feesten in je foute kerstoutfit tijdens dit Foute Kerst Feest! Dit belooft het grootste foute kerstfeest van Bodegraven te worden. Hier moet je bij zijn!

Bananen Billen Avond - De Zon

30 Nov 2018 - 21:00

Bodegraven - Het is een feit: de eerste Bananen Billen Avond in De Zon Bodegraven! Tijdens deze avond worden héérlijke (vunzige) plaatjes gedraaid, wat varieert van klassiekers tot aan de laatste hits! 1 ding is zeker, alle heupjes worden losgeschud en het keeltje zal goed gesmeerd worden! Be there!

Op vrijdag 30 november 21:00 – 03:00 uur. Prijs voorverkoop: €5,-. Kaarten https://www.dezonbodegraven.nl . Prijs deur: €7,50,-

 

Oud & Nieuwfeest - De Zon

1 Jan 2019 - 00:30

Bodegraven - U bent gearriveerd op de webpagina van het festijn “The Secret”. Wij veronderstellen daarom dat u allicht vatbaar bent om zich na de jaarwisseling van 2018 naar 2019 te scharen onder het feestgedruis dat zal plaats in chateau De Zon. Dit kunnen wij ten zeerste aanbevelen. Zodra klokslag half één geslagen heeft zal onze corpulente fuif aanvangen en voortduren tot de aanwezige kornuiten en madams zich verzadigd en content richting de eigen residentie zullen begeven.

 

WildeBRAZZ & FriendZZ in de Tapperij!!!

2 Nov 2018 - 20:00

Gouda - Zeven jaar geleden begon op 11-11-2011 het muzikale avontuur van Feestkapel WildeBRAZZ met een eerste optreden.  WildeBRAZZ trakteert weer op een heerlijke muzikale avond met twee bevriende kapellen.

 

 

Disco Night

24 Nov 2018 - 21:00

Bodegraven - Voetjes van de vloer, gooi je haar los en kom lekker dansen tijdens de Disco Night. DJ’s Bart, Rob en Rijk Overdijkink brengen de beste dansplaten uit de seventies, eighties en nineties. Verzoekjes mogen ingediend worden!

Op zaterdag 24 november 2018. evertshuis.nl Aanvang: 21:00 uur. Entree: GRATIS

Hollandse Artiestenavond

3 Nov 2018 - 20:00

Montfoort - Nog even en Montfoort staat weer geheel in het teken van de Nederlandstalige muziek. Na het grote succes van de afgelopen jaren presenteert Radio Stad Montfoort ook dit jaar weer een grote Hollandse Artiestenavond.

Dit jaar o.a. : Johan Veugelers, José Sep, Perry Zuidam, Maria Louise, bekent van de vroegere “New Four” Henny Weijmans, De Dikdakkers (cowboys en Indianen), en een dubbel optreden van Marco de Hollander

 

Inhoud syndiceren