Concert

Jubileumconcert Gouwehart Orkest

25 Mei 2019 - 20:00

Woerden - Het GouweHart Orkest zal een speciaal programma uitvoeren om ons jubileum te vieren: de barokopera ‘Dido and Aeneas’ en de Suite uit The Fairy Queen, beide van Purcell.

Op zatgerdag 25 mei 2019 om 20.00 uur. Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8, Woerden. En op zondag 26 mei om 15.00 uur. De kleine zaal van de Goudse Schouwburg. Reserveren: www.gouwehartorkest.nl

 

WensconcertT 2019

31 Mei 2019 - 20:15

Alphen a/d Rijn - Dit concert zal geheel verzorgd worden door onze stadsorganist Simon Stelling. Wensen van bezoekers gaan ook nu weer in vervulling en maken dit slotconcert tot een uniek gebeuren. We gaan luisteren naar bijzondere orgelwerken, waaronder de Pastorale van César Franck, het Adagio van Albinoni.

 

 

Uniek Wedding Inspiration Concert

11 Mei 2019 - 20:00

Gouda - Duo Virtuoso en Speksnijder Bruid & Bruidegom presenteren een uniek concert in de schitterende Sint-Janskerk te Gouda. Tijdens dit benefietconcert voor één van de projecten van Kerk in Actie kunt u genieten van zeer geliefde bruiloftsmuziek, uitgevoerd door een keur aan musici, in combinatie met een stijlvolle bruidsmodeshow.

Holland Tour Nicky Manuputty

18 Mei 2019 - 20:00

Reeuwijk - Nicky Manuputty komt in Nederland en met zijn band (Johannes Papilaya, Harry Tumansery, Rocheteau Mahuwallan, Willem Nuruwe, Mark Patiapon en Angelo palijama een knallende optreden geven. Party band Remmen Los zal het feest compleet maken.

 

Lobet den Herrn – Ein Deutsches Requiem (Brahms)

3 Mei 2019 - 20:00

Bodegraven - Lobet den Herrn voert op de avond voor dodenherdenking Ein Deutsches Requiem van Brahms uit. Brahms heeft het requiem geschreven als troost voor mensen die treuren om gestorven dierbaren en om de eindigheid van hun eigen leven. Het requiem bestaat uit zeven delen, waarin Bijbelgedeelten over dood en leven, rouw en troost op muziek zijn gezet.

Jubileumconcert Orkest van het Groene Hart

25 Mei 2019 - 20:00

Bodegraven - In 2019 bestaat het Orkest van het Groene Hart 35 jaar! Gespeeld wordt o.a. de Symfonie met de paukenroffel van Haydn, het langzame deel uit het vioolconcert van Bach door twee van onze geweldige violistes en walsen van Strauss.

 

Koningsconcert Adventskerk

27 Apr 2019 - 20:15

Alphen a/d Rijn - Dit concert wordt verzorgd door Simon Stelling aan het Steinmeyer-orgel (1922) samen met het koperensemble Brazzled. Simon Stelling, onze stadsorganist, zal koninklijke muziek ten gehore brengen. Muziek van Engelse, Franse en Nederlandse bodem. De “Water Music” van G.F. Händel, welk werk hij schreef ter ere van de keurvorst van Hannover die uitgeroepen werd tot koning van Engeland. De “La Royale” van de Franse barokcomponist Charles Piryoe; de titel spreekt voor zich.

 

Bodegraafs Vocaal Ensemble – Zondagmiddagconcert

14 Apr 2019 - 15:00

Bodegraven - Muziek roept bij veel mensen herinneringen op. Hoe leuk zou het zijn als u dat ervaart tijdens het Voorjaarsconcert van het Bodegraafs Vocaal Ensemble. Met als thema “The Circle of Life” brengt het koor een afwisselend programma met liederen die betrekking hebben op de levenscyclus van de mens.

Passie-en Paasconcert

12 Apr 2019 - 20:00

Alphen a/d Rijn - ‘The Martin Mans Formation’ en de Rotterdamse Vocalgroup VOICE onder leiding van Martin Mans zingen in Het Kruispunt in Alphen aan den Rijn. Tezamen brengen ze een programma ten gehore met het thema ‘Daarom Pasen’. Jantine Kalkman speelt trompet en Jacqueline Meijer vertolkt de sopraansolo’s.

Passie en Paas programma door de Gouwestem

16 Apr 2019 - 19:30

Waddinxveen  -Op dinsdag 16 April om 19.30 uur verzorgt Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem een indrukwekkend programma over Passie en Pasen in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen.

Inhoud syndiceren