Tentoonstelling

Extra winterwopening Streekmuseum

4 Jan 2020 - 11:00

Reeuwijk - De extra winteropeningen van de afgelopen jaren in Streekmuseum Reeuwijk aan de Oudeweg 3 waren een groot succes, zodat het Streekmuseum rond de komende jaarwisseling weer open is op de zaterdagen 21 en 28 december 2019 en 4 januari 2020 van 11 tot 16 uur.

“Art Achterhoek” in Galerie Alphen Art

5 Dec 2019 - 23:00

Alphen a/d Rijn - Galerie Alphen Art is een expositie te zien van de groep “ArtAchterhoek”. In de expositie wordt driedimensionaal werk als keramiek en papier getoond, evenals fotografie en schilderkunst. Initiatiefneemster voor deze expositie is de ex-Alphense persfotograaf Wil Kokelaar. Inmiddels woont zij alweer 9 jaar in het mooie Montferland, waar zij nog uitsluitend vrij werk maakt.

Expositie - Menno Meyer - More is less

12 Dec 2019 - 12:00

Gouda - De Goudse kunstenaar Menno Meyer exposeert bij de Kunststichting Firma Van Drie. Menno Meyer is vooral bekend als edelsmid van moderne sieraden en objecten. De laatste jaren is hij zich ook gaan toeleggen op het werken met gebruikte materialen.

 

 

 

Jagen, vissen en vangen

1 Dec 2019 - 14:00

Reeuwijk - De opbrengsten van jacht en visserij vormden eeuwen lang voor velen een belangrijke aanvulling op het inkomen. Dat kon omdat wild en vis vroeger in verhouding veel meer opbracht dan nu. Het waren dus broodvissers en broodjagers.

Jagen, vissen en vangen

1 Dec 2019 - 14:00

Reeuwijk - De opbrengsten van jacht en visserij vormden eeuwen lang voor velen een belangrijke aanvulling op het inkomen. Dat kon omdat wild en vis vroeger in verhouding veel meer opbracht dan nu. Het waren dus broodvissers en broodjagers.

Expositie Hind Rihawi

27 Nov 2019 - 23:00

Bodegraven - ‘Authentiek en persoonlijk’, zo zijn de schilderijen van de lokale kunstenares Hind Rihawi misschien wel het best te omschrijven. Deze expositie is gratis te bezichtigen in het Evertshuis tot medio december.

 

 

Vrouwen voor de lens

27 Nov 2019 - 23:00

Woerden - In het Stadsmuseum Woerden is de nieuwe tentoonstelling ‘Vrouwen voor de lens’ te zien. Hierbij worden vrouwen uit Woerden en omgeving voor het voetlicht gebracht, vanaf de vroege jaren 1900 toen fotografie nog een

 

Expositie Annemiek Visser

15 Nov 2019 - 18:00

Zegveld - Kunstschilder Annemiek Visser schildert bijna 35 jaar. Ze volgde schilderlessen bij de bekende Woerdense kunstenaar Henk Schippers. Later waren onder meer Jan Vermaat en Peter Kempeneers bij De Schilderclub Woerden Haar stijl is ‘veelzijdig, divers en kleurrijk‘. Ze houdt van magisch surrealistische kunst en dat is terug te zien in haar werk.

Expositie: Bomen over foto’s

10 Nov 2019 - 12:00

Boskoop - In het Boomkwekerijmuseum te Boskoop is vanaf 1 november een nieuwe tentoonstelling te zien: Bomen over fotografie, een foto-expositie van Wim Heuvelman.

 

 

45e Wedstrijdtentoonstelling van Boskoop Creatief

8 Nov 2019 - 19:30

Boskoop - Het blijft elk jaar een bijzondere gelegenheid om kunst te bekijken van kunstenaars in Boskoop. Verschillende diversiteit aan materiaal en kleur gebruik waar vele uren aan is gewerkt. Iedereen is van harte welkom op deze tentoonstelling.

Inhoud syndiceren