Overig

Kidsclub naar de kinderboerderij

2 Okt 2019 - 14:30

Woerden - Zit je op de basisschool, ben je ongeveer tussen de 6 en 12 jaar, heb je te maken met iemand in jouw gezin of familie die kanker of een andere ziekte heeft en wil je in contact komen met meisjes en jongens die hetzelfde meemaken?

 

 

Goedhart Mega Motormarkt

29 Sep 2019 - 12:00

Bodegraven - Goedhart Motoren organiseert de MEGA Motormarkt – het jaarlijks terugkerende en niet te missen motorfestijn voor motorliefhebbers uit heel Nederland. Bezoekers genieten onder het genot van een hapje en een drankje van

Leerlingen dansen spontaan op het Kerkplein

26 Sep 2019 - 14:45

Woerden - Tijdens deze dansdagen maken de leerlingen kennis met dans, maar ook met elkaar. In een korte tijd samen een dans in elkaar zetten, dat maakt enthousiast en breekt het ijs! Net als voorgaande jaren wordt om 14.45 uur opgetreden op het Kerkplein. Een verrassende samenkomst, die ineens begint voor toevallige omstanders en genodigde familieleden van de leerlingen.

Open Coffee Alphen

11 Okt 2019 - 08:45

Alphen a/d Rijn - Open Coffee Alphen organiseert de tweede OCA XXL. ZZP’ers, start-ups en MKB, worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Er zijn twee fantastische sprekers uitgenodigd die ieder een inspiratiesessie geven.

 

Filosofisch Café

4 Okt 2019 - 20:15

Alphen a/d Rijn -  Hebben wij nog wel voldoende vertrouwen in elkaar? in de samenleving? Met vragen als: Ben ik zelf te vertrouwen? Vertrouw ik anderen? Zijn organisaties en/of instanties  wel  te vertrouwen? Wat is dat eigenlijk vertrouwen?

Oogstfeest en stekjesmarkt

29 Sep 2019 - 13:00

Woerden - De hot spots zijn NME-Centrum InBredius en de historische moes- en pluktuin.  Van het landgoed zijn te koop: appels, peren en fruitsap uit de hoogstamboomgaarden van het landgoed en – afhankelijk van het weer in september – bloemen van de moestuin. Op de stekjesmarkt plantjes en zaden voor de tuin.

Zangers/zangeressen gezocht voor kerstkoor DSS

23 Sep 2019 - 12:00

Aarlanderveen - Op zaterdag 21 december om 20.00 uur geeft Fanfareorkest DSS een bijzonder kerstconcert in de RK Petrus & Pauluskerk. Maar dat doen we niet alleen, dus zijn ze op zoek naar zangers/zangeressen! Naast de muziek van DSS willen ze graag een vrijwilligerskoor samenstellen van minimaal 40 personen, om samen een fantastisch optreden neer te zetten en er samen een bijzondere avond van te maken.

Jazz Bij Banja

22 Sep 2019 - 15:00

Woerden - De maandelijkse jazz sessies beginnen aan een nieuw seizoen bij restaurant Banja. De opening van het seizoen begint met de  muzikanten van de Dixie Six All Stars. De band heeft het Groene Hart als thuisbasis en speelde al vaak in Woerden.

 

Luister - en Dansmatinee 'Simply Friends'

10 Nov 2019 - 13:30

Reeuwijk - een gezellige luister- en dansmatinee ter gelegenheid van het 3-jarig bestaan van de “Simply Friends”  Iedereen is van harte welkom! Luisteren kan, dansen kan, en natuurlijk lekker Indisch eten!

 

Lampionnen bewerken Evertshuis

1 Nov 2019 - 18:45

Bodegraven - Op vrijdag 1 november kan je lampionnen bewerken in het Evertshuis en daarna in optocht met een dweilorkest naar het Raadhuisplein. Hier zal dan de Kerstverlichting feestelijk ontstoken worden. De organisatie ligt in handen van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging.

 

Inhoud syndiceren