Overig

Gratis lesmateriaal over Zorg en Welzijn

26 Mrt 2019 - 23:00

Bodegraven - Werkgeversorganisaties uit Zorg en Welzijn slaan opnieuw de handen ineen en breiden het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ uit. Eerder ontwikkelden zij al een algemeen lespakket om middelbare scholieren kennis te laten maken met de veelzijdigheid van werken in Zorg en Welzijn. Dit bleek een groot succes: ruim 2.000 scholen vroegen het lesmateriaal aan en daarmee maakten ruim 200.000 leerlingen gebruik van het pakket. Vanaf vandaag is dit lesmateriaal ook beschikbaar voor basisschoolleerlingen.

Pasen bij de Kidsclub

3 Apr 2019 - 14:30

Woerden - Op woensdag 3 april van 14.30 tot 16.30 uur gaat de club gezellig knutselen voor Pasen. Omdat het ook de tijd is van de jonge dieren is er misschien wel iets te knuffelen. Tussendoor doen ze nog een spelletje. Zin om te komen? Je bent van harte welkom en je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen!. Dit doen ze in het Inloophuis dat deze middag helemaal alleen voor de Kidsclub is.

Verkoping van oude voorwerpen in Streekmuseum

26 Mei 2019 - 10:00

Reeuwijk - Op zondag 26 mei vindt de verkoping van overtollige, vaak dubbele oude voorwerpen plaats bij Streekmuseum Reeuwijk, Oudeweg 3, 2811 NM  Reeuwijk. Voor kinderen is er in het oude winkeltje snoepgoed te koop.

Groot Jubileumfeest Streekmuseum

25 Mei 2019 - 10:00

Reeuwijk - Het Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk viert haar 35-jarig bestaan met een feest(streek)markt. Het Streekmuseum Reeuwijk is een gezellig museum dat zich al 35 jaar bezighoudt met het bewaren van het erfgoed en het tot leven brengen van de streek-geschiedenis van Reeuwijk en omstreken. Het museum wordt geheel door ongeveer 60 vrijwilligers gerund. Zij zijn het kloppend hart van het museum.

Kunstenaars opgelet

31 Mrt 2019 - 23:00

Bodegraven - Inschrijving voor Groene Hart kunstprijs 2019 en/of Ontwerpwedstrijd Oude Hollandse Waterlinie is geopend.

 

 

Kinderactiviteit: "BLIJ MET EEN EI"

22 Apr 2019 - 10:00

Reeuwijk - In het Streekmuseum is er een kinderactiviteit "BLIJ MET EEN EI" voor kinderen tot 12 jaar. Eerst is er een speurtocht door het museum met opdrachten om paaseitjes te vinden en daarna wordt er geknutseld. Natuurlijk mag na afloop het werkje mee naar huis worden genomen! Voor de speciale prijs van € 2,50 (inclusief materialen) kan worden deelgenomen aan dit evenement.

4 e editie Asperges (& Meer) in de Polder

15 Mei 2019 - 12:00

Woubrugge - Bij restaurant De Dyck in Woubrugge de vierde editie van Asperges (&meer) in de Polder plaats. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch & Miranda Kruithof van live-communicatiebureau Eigenwijze Evenementen.

Voorjaars rommelmarkt

13 Apr 2019 - 09:00

Reeuwijk - In april begint officieel het voorjaar en dat betekent de tuin een goede beurt geven. Heerlijk in de buitenlucht planten poten is iets wat bij het voorjaar past en om deze reden zal de rommelmarkt in het thema staan van planten. Hier kunt u voordelig terecht voor alles op het gebied van planten: van potten tot aarde, alles is aanwezig om in de tuin aan de slag te gaan.Naast de tweedehandsspullen én het uitgebreide tuinaanbod zal er, zoals ieder jaar, het Rad van Fortuin zijn. Hier maakt u kans op mooie prijzen!

 

SIZA vrouwenochtend

12 Apr 2019 - 10:00

Bodegraven - Omdat we in de weken voor Pasen leven, staat de SIZA vrouwenochtend  in het teken van Pesach. Heleen Bénard van Christenen voor Israël zal ons hierover meer vertellen en Dirk en Corrie Bouwman zullen spullen verkopen voor deze stichting.

 

 

Jongerendienst

24 Mrt 2019 - 18:30

Bodegraven - De jongerendienstcommissie van de Emmaüsgemeente organiseert weer een jongerendienst. Dominee Bram Tack zal met ons nadenken over de kernvraag: “wat levert het geloof je op?” Het is een vraag waar veel jongeren over nadenken. In deze dienst hopen we je te inspireren door enkele antwoorden aan te reiken. Geloof groeit door ontmoeting met anderen; de band met God kan richting geven aan je leven en het is misschien wel de poort naar geluk! De vele verhalen uit de bijbel en de liederen kunnen je hierbij helpen. Revelation zal de muzikale begeleiding tijdens deze dienst verzorgen.

Inhoud syndiceren