Actie

Met De Goudse Peddel de plas op

6 Aug 2019 - 09:00 26 Aug 2019 - 09:00

Gouda - Kanovereniging De Goudse Peddel biedt iedereen van augustus tot en met september de mogelijkheid om onder begeleiding van haar leden mee te varen over de Reeuwijkse plassen.

 

Wandelen

7 Sep 2019 - 09:00

Bodegraven - De wandelgroep Bodegraven organiseert weer een wandeling op 7 september 2019. Nadere gegevens over vertrektijd en wandeling volgen. Let op de site.

 

Touwtrekwedstrijden

7 Sep 2019 - 20:00

Nieuwerbrug - Er is weer een touwtrektoernooi, georganiseerd door de Oranjevereniging “Prinses Juliana”. Om 20.00 uur komen de echte spierbundels in actie met het touwtrekken. We hebben al verschillende ploegen die zich opgegeven hebben maar we zoeken nog meer ploegen, vooral voor de dames zoeken we wat meer vrouwelijke tegenstand om het een echte touwtrek wedstrijd van te maken.

Wandelen in de polders van het Groene Hart

1 Jul 2019 - 23:00

Bodegraven - Goed nieuws voor wandelliefhebbers. Na het broedseizoen zijn de boerenlandpaden in het Groene Hart weer open gegaan. Deze paden zijn geen gewone wandelingen, maar het zijn avonturen in de polder! In deze nieuwsbrief de leukste tips.

Wandelvrienden

25 Jun 2019 - 00:00

Bodegraven - Wandelvrienden is een initiatief van Welzijn onze Zorg, Buurtsport Bodegraven-Reeuwijk en ZorgMies ‘t Groene Hart.Wandelvrienden zet bij u in de buurt een wandelgroepen op. De eerste paar weken onder professionele begeleiding van een Zorgmies. Zij ondersteunt de wandelaars en zorgt dat u lekker fit en in beweging blijft! Alle wandelgroepen worden geselecteerd naar mobiliteit.

 

 

 

Excursie Oud Hollands Landschap in deze eeuw.

6 Jul 2019 - 18:45

Meije - Staatsbosbeheer organiseert een speciale excursie door de mooie schraallanden langs het riviertje de Meije. Ontdek wat de schraallanden zo speciaal maakt. Langs het riviertje de Meije, bij Zegveld,

Gilde-Cultuur en IVN-Natuur

29 Jun 2019 - 11:00

Alphen a/d Rijn - Gidsen van ‘t Gilde- en IVN brengen cultuur  en natuur onder de aandacht in het Rijnstroompark in Alphen aan den Rijn. Tijdens de gezamenlijke wandeling belicht ‘t Gilde de geschiedenis en laat IVN zien wat er aan natuur te ontdekken is, met een accent op de vele mooie bomen. Een unieke combinatie, bekend en toch onbekend. Daarom is het zo leuk, óók voor inwoners van Alphen aan den Rijn, om deze wandeling te doen.

 

Wandelen

6 Jul 2019 - 00:30

Bodegraven - De wandeling is 17 km, Marjo v.d. Berg heeft deze wandeling uitgezet, en ze heeft deze wandeling met de 2-daagse in Gouda gelopen en vond hem heel mooi. Alleen toen was er koffie onderweg en helaas nu is s ’morgens alles dicht. Dus…….. zelf even een thermoskan koffie of thee of fris meenemen, en dan is er vast wel een plek waar we even kunnen zitten.

Sprietlopen 17e editie

15 Jun 2019 - 16:00

Leimuiden - In Leimuiden wordt de 17e editie van het traditionele Sprietlopen gehouden. Dit jaar niet op de vertrouwde plek aan de Drecht maar aan het Noordeinde op het terrein van De Rijk Beschoeiing- en Steigerwerken. Deelnemers lopen dit jaar van ponton naar ponton in plaats van oever naar oever.

Zwemsportevenement voor Spieren voor Spieren

14 Jun 2019 - 09:00

Bodegraven - Stef Aartman organiseert een zwemsportevenement ten gunste van Spieren voor Spieren in Sportcentrum De Kuil in Bodegraven.

 

 

 

 

Inhoud syndiceren